Kriptolar:
29660
Bitcoin:
$61.635
% 1.12
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.18
Piyasa Değeri:
$2.26 T
% 0.18
Korku & Açgözlülük:
56 / 100
Bitcoin:
$ 61.635
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.26 T

Bu Metaverse Coin’e Dikkat: Büyük Duyuruyla Patladı!

Çin’in en popüler kripto medyası WuBlockchain’in bildirdiğine göre, Non Fungible Token (NFT) piyasasındaki en büyük ve en popüler koleksiyon olan Bored Ape Yacht Club’ın (BAYC) taban fiyatı, Otherside Metaverse duyurusunun ardından 137 ETH’ye yükseldi. BAYC ile ilişkili metaverse coin projesi ApeCoin (APE) de bu gelişmeler eşliğinde güçlü performans gösteriyor.

BAYC ve MAYC yeni zirveleri gördü

Otherside Metaverse duyurudan sonra yükselen tek metrik taban fiyat değildi. Yükselen taban fiyatla birlikte BAYC, 24 saat içinde %22’lik güçlü bir işlem hacmi artışı gördü. Bir diğer NFT koleksiyonu MAYC ise, %11 taban fiyat artışının ardından son 24 saat içinde trader sayısında %86’lık bir artış gördü.

Metaverse projesinin resmi duyurusu Otherside ile birlikte, BAYC’nin taban fiyatı 137 ETH ile yeni bir zirveye ulaştı ve işlem hacmi 24 saat içinde %22 arttı. MAYC 24 saatlik dilimde trader sayısı %86 artarken ve taban fiyatlar %11 yükseldi.

Yeni Metaverse’de önceden dağıtılmış maymunların kullanımıyla ilgili ayrıntılar açıklanmadı, ancak kullanıcılar Metaverse yuvarlanmaya başladıkça NFT varlıklarında büyük bir değer artışı bekliyorlar.

‘Otherside’ Metaverse projesi önümüzdeki Cumartesi saat 12:00’de resmi olarak başlatılacak. Duyurudan sonra yönetim, şimdiden 100.000’den fazla yeni insanı çeken koleksiyonun Discord kanallarını açtı.

Metaverse coin projesi ApeCoin, BAYC’yi takip ediyor

Coinmuhendisi.com olarak bildirdiğimiz üzere NFT traderları Bored Ape ile ilgili koleksiyonların taban fiyatını yukarı ve öteye taşırken, koleksiyona bağlı token de son beş günde en az %58 artarak piyasada güçlü bir fiyat performansı gösterdi.

Ancak, son gündeki olumlu fiyat performansına rağmen, APE, trader’ların tokenin fiyatını 40 dolara ittiği 17 Mart’ta ulaşılan tüm zamanların en yüksek seviyesinin (ATH) çok altında işlem görüyor. Yazının yazıldığı sıralarda APE, grafikteki zirveden bu yana neredeyse %60 kayıpla işlem görüyor.

Daha önce, Santiment uzmanları, APE’in on-chain metriklerinin fiyata göre farklılık gösterdiğini fark etmişti. Basın zamanında, APE 17,05 dolardan işlem görüyor ve analistlere göre bir önceki yerel en yüksek seviyede konsolide oluyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir