Kriptolar:
29739
Bitcoin:
$65.588
% 0.54
BTC Dominasyonu:
%54.6
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 1.30
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 65.588
BTC Dominasyonu:
% 54.6
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Bu Borsadan SHIB ve DOGE Müjdesi: Listeleniyorlar!

Merkezi olmayan kripto para borsası (DEX) Parex, Japon Shiba Inu köpek ırkı temalı popüler meme coin projeleri Shiba Inu (SHIB) ve Dogecoin (DOGE) için destek ekledi.

Parex, SHIB ve DOGE için destle ekledi

Kripto para piyasasında en popüler kripto para birimlerinden olan Shiba Inu (SHIB) ve Dogecoin (DOGE), Parex kripto para borsasında işlem yapmak için yayına giriyor. Coinmuhendisi.com haberlerinde de yer verdiğimiz üzere Parex borsası, 17 Nisan 2022 Pazar günü, Shiba Inu’nun listelenmesini resmen onayladı. SHIB/USDT paritesi için para yatırma ve alım satım özellikleri artık borsada yayında.

Şimdi de Shiba Inu listesinden sonra borsa, neredeyse Tesla CEO’sı Elon Musk ile bütünleşik hale gelen Dogecoin (DOGE) listelenmesini doğruladı.

Parex, merkezi olmayan bir borsa. Borsa ayrıca, tüm cihazlar için tasarlanmış, kullanıcıların desteklenen kripto para birimleri için alım ve satım siparişlerini kolayca yönetmelerini sağlayan merkezi olmayan bir uygulamaya sahip. Uygulama ayrıca kullanıcıların listelenen para birimleri arasında hızlı bir şekilde geçiş yapmasına olanak tanıyor.

Borsa şu anda Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Tron (TRX), Shiba Inu (SHIB), Dogecoin (DOGE) ve Tether (USDT) dahil olmak üzere 6 popüler kripto para birimini destekliyor.

Meme coin’lerinin fiyat performansı

CoinMarketCap verilerine göre piyasa değeri bakımından 12. Sırada yer alan Dogecoin (DOGE), yazının yazıldığı sıralarda günlük bazda %0,98 kayıpla 0,1398 dolardan işlem görüyordu. Meme coin’i yaklaşık 7 ay önce görmüş olduğu tüm zamanların en yüksek (ATH) seviyesi olan 0,7376 dolardan %81,13 uzakta bulunuyor. Bugünlerde Elon Musk’ın tweet’leriyle yer yer atağa kalksa da DOGE’nin ihtişamlı günlerinden eser yok.

Piyasa değeri bakımından 15. sırada bulunan Shiba Inu (SHIB) ise basın zamanında son 24 saat içinde %0,16 kazançla 0,00002492 dolardan işlem görüyordu. Köpek parası yaklaşık 6 ay önce görmüş olduğu ATH seviyesi olan 0,00008845 dolardan %71,85 aşağıda bulunuyor. SHIB, son zamanlarda bir çok farklı borsada listelenmeyle gündeme geliyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir