Kriptolar:
29773
Bitcoin:
$70.976
% 5.54
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.66
Piyasa Değeri:
$2.55 T
% 6.38
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 70.976
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.55 T

Bu Altcoin’de Neler Oluyor? Cüzdanlar Bloke Edilecek!

Kilitleme işlemini tamamladıktan sonra birçok farklı cüzdanın Uniswap kullanması engelleniyor. Altcoin projesi, yasa dışı faaliyetlerle bağlantılı tüm cüzdanları yasaklayacak.

Bazı kullanıcılar cüzdanlara erişimi kaybedebilir

Resmi web sitesinde yayınlanan “Address Screening FAQ” bölümünün bir parçası olarak Uniswap, soruşturmaları yürütmek için TRM Labs ile birlikte çalışarak yasa dışı faaliyetlerle mücadele etmeyi planladığını açıklıyor. Şirketin web sitesinden alınan bir alıntı, kısıtlanabilecek cüzdan sayısını ortaya koyuyor:

Amacımız, yaptırımlar, terörizmin finansmanı, saldırıya uğramış veya çalınmış fonlar, fidye yazılımı, insan kaçakçılığı ve çocuk cinsel istismarı materyali (CSAM) gibi açıkça yasa dışı faaliyetlerle ilişkili cüzdanlara erişimi kısıtlamaktır.

Ayrıca Uniswap, daha önce devre dışı bırakılan uygulamaların yasa dışı faaliyetlerle bağlantılı olduğunu söyledi. Platforma göre herhangi bir hata bulunamadı. Bununla birlikte, müşterilerin sorgulaması için bir yol sağladı. Mevcut müşteriler için Uniswap ayrıca gizlilik ve veri politikalarının değişmediğini söyledi.

Altcoin yatırımcılarını neler bekliyor?

Uniswap, yakın zamanda bir toplu davanın hedefiydi. İki Amerikan hukuk firması, Kim ve Serritella LLP ve Barton LLP, Uniswap’ın gerçekten menkul kıymetler olan kripto paraları satarak menkul kıymetler düzenlemelerini ihlal ettiğini iddia eden davalar açtı. Kuzey Carolina’dan bir kripto yatırımcısı olan Nessa Riley, en popüler kripto para birimlerinden üçü olan EthereumMax, Matrix Samurai ve Rocket Bunny’ye yaptığı yatırımlarda 10.400 dolar kaybettiğini iddia ediyor. Uniswap’ın piyasada sahte kripto abraların reklamını yaptığı bilinen kişileri kapsamlı bir şekilde araştırmadığını öne sürüyor.

Ayrıca, Uniswap’ın rug pull ve pump and dump dolandırıcılıklarını kolaylaştırmaya yardımcı olduğu iddia edildi. Sonuç olarak altcoin projesi yakında dava edilebilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir