Kriptolar:
30453
Bitcoin:
$63.204
% 2.16
BTC Dominasyonu:
%53.6
% 0.16
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 1.88
Korku & Açgözlülük:
53 / 100
Bitcoin:
$ 63.204
BTC Dominasyonu:
% 53.6
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Boğa Analisti, Bitcoin Fiyatının Sıçrama Yapması İçin Tutunması Gereken Seviyeyi Açıkladı

Bitcoin (BTC) Teknik Analiz – 1 Haziran 2024

Kripto para analisti Rekt Capital, Bitcoin’in (BTC) yükseliş yaşaması için gereken senaryoyu paylaştı.

Tanınmış kripto para analistlerinden Rekt Capital, Bitcoin (BTC) fiyatının yükseliş yaşaması için gerekli olan senaryoyu paylaştı.

Analiste göre, Bitcoin son birkaç gündür olduğu gibi mevcut fiyatlarda istikrar göstermeye devam ederse boğa senaryosu gerçekleşebilir. Rekt Capital, BTC fiyatının bu seviyeleri koruması halinde Temmuz ayının ilk haftasında düşüş trendini kırabilecek bir sıçrama yaşanabileceğini öngörüyor.

Analist, bu boğa senaryosunun gerçekleşmesi için BTC fiyatının 60.600 dolar seviyesinin üzerinde kalması gerektiğini savunuyor.

İlginizi Çekebilir: Animoca Brands 2025’te Halka Açılmayı Düşünüyor

Rekt Capital, Bitcoin fiyatının her zaman insanları boğa piyasasının sona erdiğine ikna edecek seviyeye kadar gerileyeceğini ve ardından tekrar yükseliş trendine gireceğini söyledi.

Yazının yazıldığı sırada BTC fiyatı 61.419 dolardan işlem görüyor. Son bir haftada ise %4.63 düşüş yaşayan fiyat, dip noktasında Rekt Capital’in bahsettiği 60.600 dolar seviyesine yaklaştı.

Ancak bu seviyenin ardından BTC fiyatı gerçekten de keskin bir fiyat artışı ile şu anki konumuna kadar yükseldi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir