Kriptolar:
30464
Bitcoin:
$60.765
% 2.99
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.36
Piyasa Değeri:
$2.29 T
% 1.43
Korku & Açgözlülük:
51 / 100
Bitcoin:
$ 60.765
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.29 T

Bloomberg Analisti McGlone Bitcoin’e Ne Olacağını Açıkladı!

Bitcoin Haberleri, Kripto Para, Yatırım Fırsatları

Bloomberg’ün tanınmış emtia analistlerinden Mike McGlone, piyasalarda bir balon patlaması yaşanması halinde Bitcoin’in (BTC) nasıl etkileneceğini değerlendirdi.

McGlone, Bitcoin’in yıllık enflasyona ayak uydurmakta zorlandığını ve riskli varlıklarda bir geri dönüş olması durumunda 2022’nin en yüksek seviyelerine yakın enflasyona yakışır bir deflasyona doğru bir eğilim olabileceğini savunuyor.

İlginizi Çekebilir: Temmuz Ayı Token Kilit Açılışları!

Analistin tahminlerine göre:

Fed fonlama oranının Tüketici Fiyat Endeksi’nin (TÜFE) yaklaşık %2 üzerinde olması ve 20 yıllık ortalamaya kıyasla yüksek seyretmesi kısıtlayıcı bir etkiye sahip.

Artan mali açıkların ise durdurulamaz görünmesi, altının yılın ikinci çeyreğinde de çoğu emtiaya ve belki de hisse senetlerine karşı yükselişini sürdürmesini destekliyor.

Bitcoin‘in ilk yarıda yıllık performans sıralamasında zirvede yer almasına rağmen, ikinci yarıda risklerin geri çekilmesi ve Bloomberg ABD Hazinesi 20+ toplam getiri endeksinde bir yükseliş görülebilir.

Emtiaların normal bir fiyatlandırma sürecine girmesi ve riskli varlıklarda bir miktar artış olması halinde, 2022’nin en yüksek enflasyon seviyelerine yakın bir deflasyona doğru bir eğilim oluşabilir.

Bitcoin fiyatı ise bu yazının yazıldığı anlarda, son haftayı yaklaşık %3.49 kayıp ile kapatmaya hazırlanıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir