Kriptolar:
29472
Bitcoin:
$57.598
% 4.54
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.05
Piyasa Değeri:
$2.21 T
% 5.02
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 57.598
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.21 T

Bittrex Para Çekme İşlemlerini Yeniden Başlatıyor!

Bittrex

Son zamanlarda iflas eden Bittrex borsası, ABD hükümetinin itirazları karşısında tekrardan para çekme işlemlerini başlatıyor.

İlginizi çekebilir: Bittrex Borsasının SEC İle Başı Dertte

Borsanın ABD kolu, 1 ay önce iflas etmişti ve para çekme işlemleri durdurulmuştu. Ancak para çekme işlemleri tekrar başlatıldı ve yatırımcılar ödemelerini artık alabilecek. Ek olarak, Bittrex bu kararı Delaware mahkemesinin verdiği sonuçtan sonra almış bulunuyor.

İflas etmeden önce ABD’nin en büyük kripto para borsalarından olan Bittrex, geçen Mart’ta hacimlerde inanılmaz bir düşüş yaşadı. Bunun yanı sıra, SEC tarafından Bittrex’in menkul kıymet yasalarını ihlal ettiği de söylendi. Bu olaylardan sonra, borsa Mart ayında iflasını verdi.

ABD İzin Vermediği Halde Yatırımcılara Ödeme Yapacaklar

Bittrex, iflasını verdikten sonra yatırımcıların varlıklarını geri ödemek için başvuruda bulunuyor. Sonrasında ise ABD hükümeti bu karara itiraz ediyor. Buna rağmen Bittrex yatırımcılarının varlıklarını geri ödemeye kararlı duruyor. Ayrıca Bittrex’in bu kadar kararlı olması spekülasyonlara da yol açmış gibi görünüyor. ABD hükümetine göre borsa bilerek bu kararı almış bulunuyor! Çünkü borsa, önceden yatırımcıların varlıklarını verirse bazı davalardan sıyrılabiliyor.

Ek olarak ABD hükümeti, önce ceza ve tazminat ödemelerinin gerçekleşmesinin gerektiğini söylüyor.

Sonuç olarak: Borsa, hem yatırımcıları hem ABD hükümetini memnun etmek zorunda görünüyor. Yetkililer kararında kesin bir duruş sergiliyor ancak ABD hükümetine karşı dayanabilecekler mi veya yeni davalar açılacak mı göreceğiz.

Konu hakkındaki düşüncelerinizi bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür içerikler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version