Kriptolar:
30443
Bitcoin:
$60.833
% 1.61
BTC Dominasyonu:
%52.9
% 0.03
Piyasa Değeri:
$2.24 T
% 2.03
Korku & Açgözlülük:
47 / 100
Bitcoin:
$ 60.833
BTC Dominasyonu:
% 52.9
Piyasa Değeri:
$2.24 T

Bitstamp, MİCA Yönetmeliklerine Göre Bir Stablecoin’i Delist Etti!

Bitstamp

Bitstamp, Avrupa Birliği’nin yeni Kripto Varlık Piyasaları (MiCA) düzenlemelerinin 30 Haziran’da yürürlüğe girecektir. Bunun öncesinde Tether’in EURT ve uyumsuz diğer sabit coinleri platformundan kaldıracağını duyurdu.

Bitstamp, MiCA Yasalarının Yürürlüğe Girmesiyle Birlikte Tether’in Euro Stablecoinini Platformundan Kaldırdı

Bitstamp, Euro cinsinden olmayan ve MiCA kurallarına uymayan fiyat destekli sabit paralar veya e-para tokenleri bazı ürünlerde kısıtlamalarla karşılaşacak ancak listeden çıkarılmayacağını açıkladı. Borsa ayrıca MiCA uyumluluk standartlarını karşılamayan yeni tokenleri listelemekten veya tanıtmaktan kaçınacaktır. Ayrıca  Bu tokenleri tespit etmek için ek bir şekilde çalışmalarının yapılacağını duyurdu.

İlginizi çekebilir:Binance Açıkladı! İşte Delist Edilecek Spot Piyasaları

Bitstamp’ın Birleşik Krallık genel müdürü James Sullivan kararı duyuran bir açıklamada, “Varlık dağılımları etkilenen müşterilerimizin küçük bir kısmıyla doğrudan iletişim kuruyoruz” dedi.

Bitstamp, MiCA öncesinde önleyici tedbirler alan tek borsa olmadığını söyledi. Binance, AB kullanıcıları için yetkisiz sabit coinlere kısıtlamalar getirdiğini duyurdu. Coinbase ise bekle gör yaklaşımı benimsedi.

Bir Coinbase sözcüsü Haziran ayının başlarında verdiği demeçte şunları söyledi. “Yeni kurallar geldiğinde hangi tokenlerin yeni MiCA uyum standartlarını karşıladığını değerlendirmek için durumu izlemeye devam edeceğiz” dedi.

30 Aralık’tan itibaren daha geniş MiCA hükümleri ve lisanslamları gerekliliklerine uyulması gerekecektir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir