Kriptolar:
30464
Bitcoin:
$60.337
% 3.12
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.36
Piyasa Değeri:
$2.29 T
% 1.43
Korku & Açgözlülük:
51 / 100
Bitcoin:
$ 60.337
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.29 T

Bitget ve Sumsub, Deepfake’e Karşı Güçlerini Birleştiriyor

Sumsub ve Bitget

Deepfake teknolojisi, yapay zeka (AI) tarafından üretilen sahte kimliklerle hızla yaygınlaşarak kripto para birimlerine tehdit oluşturuyor.

Bu durumu engellemek amacıyla, Bitget gibi borsalar, üst düzey Müşterini Tanı (KYC) doğrulama hizmeti sunan Sumsub ile iş birliği yaparak güvenliği güçlendiriyor ve tüketicileri koruyor.

İlginizi Çekebilir: ChatGPT Edu: Yapay Zeka Artık Üniversite Kampüslerinde

Bitget, yaptığı açıklamada, bu iş birliğinin dünya genelindeki 25 milyon müşterisini güvence altına alarak derin sahtecilik dolandırıcılıklarını %99’un üzerinde bir doğruluk oranıyla tespit etmeyi ve durdurmayı hedeflediğini belirtti. Bitget, kimlik doğrulama için Sumsub’dan yüz biyometrisi, belge dışı doğrulama ve veri tabanı doğrulaması alacak.

Tüm sektörlerde %245 oranında bir artış ve kripto sektöründe 2023’ün ilk çeyreğinden 2024’ün ilk çeyreğine kadar %217 oranında bir artış görülen derin sahteciliklerin tespit edilmesi, Sumsub’ın yapay zeka destekli derin sahtecilik tespiti ve dolandırıcılık önleme çözümleri sayesinde her iki şirketin de yüksek güvenlik standartlarını karşılamasını sağlayacak.

Bitget Nedir?

2018 yılında kurulan Bitget, dünyanın en büyük Web3 firması ve kripto para borsasıdır. 100’den fazla ülke ve bölgede 25 milyondan fazla müşteriye hizmet veren Bitget borsası, yenilikçi kopya ticaret aracı ve diğer ticaret seçenekleriyle kullanıcıların daha akıllıca ticaret yapmalarını sağlamayı amaçlamaktadır.

Başlangıçta BitKeep olarak adlandırılan Bitget Cüzdan, cüzdan yetenekleri, takas, NFT Pazaryeri, DApp tarayıcı gibi kapsamlı Web3 çözümleri ve özellikleri sunan dünya çapında bir çok zincirli kripto cüzdanıdır.

Arjantinli ünlü futbolcu Lionel Messi ve resmi eSpor etkinlikleri düzenleyicisi PGL gibi güvenilir ortaklarla iş birlikleri yoluyla Bitget, insanları kripto para birimlerini kabul etmeye teşvik ediyor.

Sumsub Nedir?

Tam döngü doğrulama sistemi sunan Sumsub, genel kullanıcı deneyimini garanti eder. Özelleştirilebilir KYC, KYB, işlem izleme ve dolandırıcılık önleme çözümleri ile Sumsub, doğrulama sürecinizi yönetmenize, küresel çapta daha fazla müşteri kabul etmenize, düzenleyici gerekliliklere uymanıza, maliyetleri düşürmenize ve işletmenizi korumanıza yardımcı olabilir.

Finans, kripto para, ulaşım, ticaret, e-ticaret ve oyun sektörlerinde Bitpanda, Wirex, Gate.io, Avis, Bybit, Huobi, Kaizen Gaming ve TransferGo gibi 2.000’den fazla müşterisi bulunan Sumsub, sektörde öncü bir konuma sahip.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bitget ve Sumsub, Deepfake’e Karşı Güçlerini Birleştiriyor” te bir düşünce

  1. Pingback: McDonald's Singapore Metaverse ile Sanal Burger Keyfi Sunuyor - Coin Mühendisi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir