Kriptolar:
30481
Bitcoin:
$60.097
% 3.03
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.17
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 4.06
Korku & Açgözlülük:
50 / 100
Bitcoin:
$ 60.097
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Bitfinex Menkul Kıymetler Liquid Network’te İki Yeni Tokenize Tahvil Piyasaya Sürecek

Bitfinex

Bitfinex Securities, Mikro Kapital ile devam eden ihraç programının bir parçası olarak, minimum 125.000 $ yatırımla 10 milyon USDT’ye kadar hedefi hedefleyen iki yeni tokenize tahvil piyasaya sürüyor.

Bu tahviller, stabilcoinler ve düzenlenmiş menkul kıymet token teklifleri de dahil olmak üzere varlık ihracı için tasarlanmış bir Bitcoin yan zinciri olan Liquid Network üzerinde ihraç edilecek. Programda %10 kupon faizli 11 ay vadeli tahvil ve %13,5 kupon faizli 36 ay vadeli tahvil yer alıyor. İhraç 3 Temmuz’da başlayacak ve 31 Temmuz’da sona erecek.

Bitfinex Securities’in, Mikro Kapital ile birlikte Liquid Network’teki ilk tokenize tahvili, Aralık 2023’te USDT cinsinden 5 milyon doların üzerinde para topladı. Liquid Network, uyumlu ihraçları kolaylaştırarak yatırımcıların menkul kıymetleri kendi kendine saklamasına, çekmesine ve eşler arası menkul kıymet ticareti yapmasına olanak tanır. .

Bitfinex Securities Operasyon Müdürü Jesse Knutson, “Liquid Network’ten yararlanarak, geleneksel ve kripto yatırımlarının güçlü yönlerini birleştiren yenilikçi finansal çözümler sunuyoruz” dedi. “Mikro Kapital ile işbirliğimizi sürdürmekten ve bu son tokenize tahvil ihracıyla mikrofinans sektörüne yeni finansman biçimleri getirmelerinde onları desteklemekten heyecan duyuyoruz.”

Bu ihraçtan elde edilen gelirler, mikrofinansı ve paylaşım ekonomisi projelerini destekleyerek gelişmekte olan pazarlardaki küçük işletmelere ve girişimcilere yardımcı olacak. Mikro Kapital’in yaklaşık 300 milyon Euro (323 milyon $) kredi portföyüne sahip menkul kıymetleştirme fonu, 10 ülkede 180.000 borçluyu destekliyor.

Bitfinex Securities, dijital varlık hizmetlerini Ocak ayında El Salvador’da ve ilk olarak Kazakistan’da başlattı. Firma ayrıca Nisan ayında El Salvador havaalanı Hampton by Hilton otel kompleksi için 6,25 milyon dolarlık tokenize borç ihracını duyurdu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir