Kriptolar:
30443
Bitcoin:
$60.845
% 1.25
BTC Dominasyonu:
%52.9
% 0.03
Piyasa Değeri:
$2.24 T
% 2.03
Korku & Açgözlülük:
47 / 100
Bitcoin:
$ 60.845
BTC Dominasyonu:
% 52.9
Piyasa Değeri:
$2.24 T

Bitfinex: Bitcoin Boğa Piyasası 2024’te Zirve Yapabilir

Bitfinex

Kripto para borsası Bitfinex’in analizine göre, mevcut Bitcoin boğa piyasası döngüsü 2024’ün dördüncü çeyreğinde zirve yapabilir.

Bitfinex analistleri The Block’a gönderilen bir notta “Geçmiş veriler, Bitcoin’in yeni tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) genellikle yarılanma olayından birkaç ay sonra ulaştığını gösteriyor. Bu nedenle, pazar zirvesinin 2024’ün dördüncü çeyreğinde gerçekleşebileceğini tahmin ediyoruz” diye belirtti.

Analistlere göre, Bitcoin genellikle belirli bir oran 3,2’yi aştığında pazar zirvesine ulaşır; bu nedenle dijital varlık zirveye ulaşmadan önce daha fazla gelişim için fırsat olabilir.

İlginizi Çekebilir: Gambaryan ve Sahte Suçlamalar: ABD Savcıları Ne Düşünüyor?

“Gerçekleşmiş piyasa değerine göre piyasa değeri (MVRV) oranı gibi temel metrikler önemli ölçüde gerçekleşmemiş karı gösteriyor, mevcut MVRV değeri yaklaşık 2,56; tarihi olarak Bitcoin pazar zirveleri MVRV oranı 3,2’yi aştığında meydana gelir,” dedi Bitfinex analistleri.

Bitfinex analistleri, mevcut döngüde Bitcoin’in en az 120.000 dolara ulaşabileceğini öngördü. “Zincir üstü göstergelere ve geçmiş modellere dayanarak, Bitcoin’in bu döngüde en az 120.000 dolara ulaşması bekleniyor.”

Ayrıca, bazı fiyat hedeflerinin bu döngüde Bitcoin’in değerini çok daha yüksek tahmin etmesine rağmen, bu tahminlerin abartılı olduğunu düşündüklerini belirttiler. Bitfinex analistleri, “Kripto varlıklara yatırım yapılmaya başlanabilir, Bitcoin’den uzaklaşılarak yaklaşan ether ETF’leri ve diğer altcoinler gibi enstrümanlara genişleyebilir,” dedi.

Dünyanın en büyük dijital varlığı olan Bitcoin, dün yaklaşık %0,5 arttı.

 

Not: Bu yazı bir yatırım tavsiyesi içermemektedir

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bitfinex: Bitcoin Boğa Piyasası 2024’te Zirve Yapabilir” te bir düşünce

  1. Pingback: Chainlink (LINK), Piyasa Hareketliliği ve Fiyat Tahminleri Arasında Büyümeye Hazırlanıyor

  2. Pingback: ABD İstihdam Verileri Sonrası Kripto Piyasasında Düşüş! - Coin Mühendisi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir