Kriptolar:
29700
Bitcoin:
$65.084
% 6.49
BTC Dominasyonu:
%53.9
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.25 T
% 2.35
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 65.084
BTC Dominasyonu:
% 53.9
Piyasa Değeri:
$2.25 T

Bitcoin’in Yükselişi Kripto Piyasası’nı Olumlu Etkiliyor!

Kripto Piyasa

Bitcoin yükselmeye devam ediyor ve bu sayede kripto piyasası da yükseliyor. Bugün bazı kripto paralar diğerlerinden öne çıkıyor. SEI, BEAM, DYM, PYTH ve DIA piyasadaki kripto paralar. Dirençler ve destek seviyeleri nelerdir? İşte piyasa analizi ve detaylar.

İlginizi çekebilir: Bonk , Öğren ve Kazan Etkinliğinden Sonra %7 Arttı !

Kripto Piyasası Analizi

SEI Analizi:

SEI birkaç gündür yatırımcılarına kazandırıyor. TradingView verilerine göre şu anda 0,97 dolardan işlem gören SEI’nin destek ve direnç bölgeleri 0,8 ve 1 dolar.

SEI Analizi:

BEAM Analizi:

TradingView verilerine göre BEAM şu anda 0,031 dolardan işlem görüyor. BEAM’in direnç seviyesi 0,033 $ ve destek seviyesi 0,027 $’dır.

BEAM Analizi:

DYM Fiyat Analizi

SEI ve BEAM gibi, DYM de piyasadaki göze çarpan kripto para birimidir. TradingView’e göre DYM şu anda 8,24 dolardan işlem görüyor. DYM, 6 Şubat’ta Binance’te yayınlandı. DYM 9 gün içinde 0,2$’dan işlem görmeye başladı ve yaklaşık %4020 yükseldi. DYM’nin direnç seviyesi $8.7 ve destek seviyesi $7.8’dir.

DYM Fiyat Analizi

PYTH Fiyat Analizi:

Dün PYTH yükselişini sürdürdü ve yaklaşık %6 yükseldi. Bugün PYTH yatırımcıları kazançlarını gerçekleştiriyor ve kripto para% 2,7 düştü. PYTH için direnç 0,68$ ve destek seviyesi 0,6$.

Kripto Piyasası

DIA Fiyat Analizi:

Geçtiğimiz hafta DIA için bir rollercoaster oldu. Bugün ise yüzde 3 yükseldi ve yatırımcısına kazandırdı. DIA’da destek seviyesi 0,43 dolar iken direnç seviyesi ise 0,49 dolar.

Kripto Piyasası

Bitcoin Yükselişi

Bitcoin’in 52.000 doları aşması ve piyasaya para akmasıyla birlikte altcoinler yükselişe geçti. Ancak piyasada olası bir kötü veri de başta Bitcoin olmak üzere tüm kripto paralarda düşüşlere yol açabilir.


İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir