Kriptolar:
30481
Bitcoin:
$60.254
% 2.98
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.17
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 4.06
Korku & Açgözlülük:
50 / 100
Bitcoin:
$ 60.254
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Bitcoin’de Yaz Rallisi Müjdesi!

Bitcoinde Bizi Neler Bekliyor? Teknik Analiz Ne Söylüyor?

Bitcoin, Mayıs ayında SEC’ten onay alan spot Ethereum ETF’lerinin piyasaya sürülmesiyle birlikte yükseliş trendine girmeye hazırlanıyor. Pek çok analist ETH ETF’lerinin 4 Temmuz’da ticarete başlayabileceğini tahmin ediyor.

Bu beklentiler Bitcoin’i de yukarı çekiyor. Geçen hafta 60.000 dolarlık destek seviyesinin altına yapılan testin ardından yükselerek haftaya pozitif başlayan BTC, 63.000 doların üzerine çıktı.

Spot BTC ETF girişleri de toparlanmaya devam ediyor. Son Cuma günü 73 milyon dolarlık net giriş gerçekleştiren BTC, bu rakamla son 2 haftadaki en yüksek günlük girişini elde etti.

Bu Dikkatinizi Çekebilir: Haftanın En Çok Yükselen Kripto Paraları Ve Kaybedenleri

QCP Capital analistleri, Bitcoin’in Temmuz ayı performansının genel olarak pozitif olacağını ve güçlü bir toparlanma eğilimi göstereceğini belirtiyor. Analistler, muhtemelen ETH spot ETF lansmanı beklentisiyle yatırımcıların da yükselişe geçtiğini ve tarihsel performans, ETF girişleri gibi pek çok işaretin Temmuz ayında yükselişe işaret ettiğini söylüyor.

Almanya hükümetinin Bitcoin satışına tepki olarak BTC yazım esnasında 63.000 doların altına geriledi ve Ethereum ise 3.482 dolardan işlem görmeye devam ediyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir