Kriptolar:
30443
Bitcoin:
$61.002
% 0.72
BTC Dominasyonu:
%52.9
% 0.03
Piyasa Değeri:
$2.24 T
% 2.03
Korku & Açgözlülük:
47 / 100
Bitcoin:
$ 61.002
BTC Dominasyonu:
% 52.9
Piyasa Değeri:
$2.24 T

Bitcoin’de Rekor Üstüne Rekor Geldi, Risk İştahı Yükseldi!

Bitcoin

Bitcoin’de rekorlar ardı ardına gelirken analistler BTC’nin yeni bir ATYH yapabileceğine inanıyor.

Bitcoin ve kripto para piyasasında gözler bugün ABD’den gelecek olan Tarım Dışı İstihdam verilerine çevrilmişken Bitcoin’deki ETF girişleri yeni rekorlar kırıyor.

ETF rekorlarının yanı sıra Bitcoin’de bir rekor daha geldi. Buna göre, Bitcoin açık pozisyonları 37 milyar dolarla zirveye ulaştı ve BTC vadeli işlem pozisyonlarında yeni bir rekor kırıldı.

Bitcoin’de üst üste gelen rekorlar olumlu piyasa duyarlılığını ve BTC’nin önümüzdeki haftalarda tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaşacağı beklentilerini gösteriyor.

Bitcoin’de Son Durum

Bitcoin fiyatı Pazartesi gününden bu yana 68.500 dolar seviyesinden 71.000 dolara yükseldi. Coinglass verilerine göre Bitcoin’de 5 milyar doların üzerinde açık pozisyon eklendi. 37,7 milyar dolarlık açık pozisyonda Chicago Mercantile Exchange (CME) 11 milyar dolar tutarken, CME’yi 8 milyar dolarla Binance izledi. Long-Short pozisyonlarının oranı Cuma günü Perşembe günkü 0,94 seviyesinden 1’in üzerine çıktı.

Analist Görüşleri

Birçok analist BTC’nin önümüzdeki haftalarda daha da yükselmesini bekliyor. Kripto para borsası YouHodler’ın üst düzey yöneticisi Ruslan Lienka, BTC’de yeni ATH’lerin görülebileceğini belirtti. Lienka, olumlu havanın ABD ve Avrupa’da riskli varlıklara sermaye akışını teşvik eden faiz indirimi beklentilerinden kaynaklandığını söyledi. Artan ticaret faaliyeti de riskli varlıklara yönelik artan risk iştahını gösteriyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir