Kriptolar:
30444
Bitcoin:
$61.468
% 1.07
BTC Dominasyonu:
%53.3
% 0.38
Piyasa Değeri:
$2.25 T
% 0.63
Korku & Açgözlülük:
30 / 100
Bitcoin:
$ 61.468
BTC Dominasyonu:
% 53.3
Piyasa Değeri:
$2.25 T

Bitcoin Karşıtı Peter Schiff’ten ETF Uyarısı: “Satacaklar!”

ETF'ler Üst Üste 4 Gündür Para Girişi Yaşıyor

Bitcoin’e olan sert eleştirileriyle tanınan finansal yorumcu Peter Schiff, Bitcoin’de ETF yatırımcılarının ilerleyen süreçte satıcı olacağını belirterek yatırımcıları uyardı.

Schiff, 11 Haziran’da Twitter’dan yaptığı paylaşımda Bitcoin yatırımcılarına yönelik dikkat çekici uyarılarda bulundu.

Açıklamasında, Bitcoin destekçilerinin kurumsal şirketler tarafından spot borsa yatırım fonu (ETF) alımıyla fiyatın artacağını düşündüğünü belirten Schiff, bu durumun piyasayı daha da dengesiz hale getirdiğini vurguladı.

Bu da İlginizi Çekebilir: Tether CEO’su Biyoteknoloji ve Yapay Zekaya 1 Milyar Dolarlık Yatırım Planlıyor

Finans yorumcusu, ETF alan kurumsal yatırımcıların ilerleyen süreçte satıcı tarafa geçeceğini savunurken, spot yatırım yapanların bu şekilde düşünmediğini söyledi.

Schiff paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Bitcoin destekçileri kurumların ETF alarak fiyatı yükselteceğini düşünüyor, ancak bu durum piyasayı daha da dengesiz hale getiriyor. ETF alanlar aslında gelecekte satıcı tarafına geçecek. Buna karşın spot yatırım yapan birçok yatırımcı, Bitcoin’i itibari paraların tamamen yerini alana kadar satmayı planlamıyor.

Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada ise Ethereum ETF onayı gelmeden önce Bitcoin ETF onayının gerçekleşeceğini ancak fiyatlarda düşüş yaşanacağını belirten Schiff, Bitcoin’in fiyat seyriyle ilgili tahminlerde bulunmaya devam ediyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bitcoin Karşıtı Peter Schiff’ten ETF Uyarısı: “Satacaklar!”” te bir düşünce

  1. Pingback: Coinbase’de 1 Milyar Doları Aşan Ethereum Çıkışı! - Coin Mühendisi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir