Kriptolar:
30464
Bitcoin:
$61.501
% 2.22
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.36
Piyasa Değeri:
$2.29 T
% 1.43
Korku & Açgözlülük:
51 / 100
Bitcoin:
$ 61.501
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.29 T

Bitcoin Fiyatı Milyon Dolara Çıkabilir mi? Analist Kullanıcı Sayısına Dikkat Çekiyor

Bitcoin Katman 2 Projesi BVM, Kullanıcıların Blockchain Üzerinde Yapay Zeka Modelleri Kullanmasını Sağlayacak

Kripto para analisti Willy Woo, Bitcoin’in (BTC) kullanıcı sayısındaki büyümenin fiyatını milyon dolara kadar çıkarabileceğini savunuyor.

Woo, Bitcoin’in kullanıcı sayısındaki büyüme eğrisinin 2035’e kadar 1 milyon dolarlık bir fiyat hedefine işaret ettiğini öne sürüyor.

Woo’nun analizine göre Bitcoin’in ilk dönemlerinde kullanıcı sayısı ile fiyat arasında doğrudan bir ilişki yoktu. Analist, “Bitcoin’in bininci kullanıcıya ulaşıncaya kadar bir fiyatı bile yoktu.” diyor.

Ancak New Liberty Standard ve Mt. Gox gibi platformların kurulmasıyla birlikte Bitcoin için fiyat keşfi başladı ve 2011’de Bitstamp borsasının kurulmasıyla Bitcoin’e bir değer atanmaya başlandı.

Woo, “Fiyat, 2012’den sonra büyük ölçüde artan kullanıcı sayısına göre dalgalandı.” diyor.

Woo, blockchain verilerine ve kripto borsalarıyla ilgili yapılmış çalışmalara dayanarak, günümüzde Bitcoin sahibi 426 milyon kişinin olduğunu ve bunun Ekim 2024’e kadar yarım milyara çıkacağını tahmin ediyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir