Kriptolar:
30444
Bitcoin:
$61.506
% 0.92
BTC Dominasyonu:
%53.3
% 0.38
Piyasa Değeri:
$2.25 T
% 0.63
Korku & Açgözlülük:
30 / 100
Bitcoin:
$ 61.506
BTC Dominasyonu:
% 53.3
Piyasa Değeri:
$2.25 T

Bitcoin ETF’lerine 11.8 Milyon Dolarlık Net Giriş

Spot Bitcoin ETF

Perşembe günü, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki 11 spot bitcoin ETF’si, üç günlük iyi gidişatı genişleterek net 11,80 milyon dolar giriş kaydetti. Salı günkü 31 milyon dolarlık net girişten bu yana, hız devam eden girişlere rağmen düşüş gösterdi.

SosoValue verilerine göre, Bitwise’ın BITB’si dün 8 milyon dolar getirerek girişlerin başında yer aldı, ardından Fidelity’nin FBTC’si yaklaşık 7 milyon dolarlık net giriş bildirdi. Franklin Templeton’un spot bitcoin ETF’si, Mayıs ortasından bu yana en yüksek net giriş olan 3,6 milyon dolarlık bir giriş kaydetti.

Perşembe günü, Ark Invest ve 21Shares’in ARKB’si 1,84 milyon dolar değerinde, Invesco ve Galaxy Digital’in BTCO’su ise 3 milyon dolarlık net giriş kaydetti.

İlginizi Çekebilir: ABD Başkanlık Seçimlerinde Gündem Kripto Para

Grayscale’in GBTC’si, 11,5 milyon dolar değerinde net çıkış yaşadı. Perşembe günü 520 milyon dolarlık işlem hacmi gerçekleştirmiş olmasına rağmen, BlackRock’un IBIT’i, net varlık değeri açısından en büyük spot bitcoin ETF’si olarak beşinci gün üst üste sıfır giriş kaydetti.

Günlük sıfır akış, VanEck, Valkyrie, WisdomTree ve Hashdex’in kalan fonlarından da kaydedildi. Perşembe günü bir Solana ETF’si başvurusu yaparak ve token fiyatının yaklaşık %10 artmasıyla VanEck, kripto sahnesini şaşırttı.

Perşembe günü, 11 bitcoin fonunun günlük işlem hacmi yaklaşık 920 milyon dolardı, Mart ayındaki neredeyse 10 milyar dolarlık zirveden çok daha az. Ocak ayındaki lansmanlarından bu yana ETF’ler toplamda 14,45 milyar dolarlık net giriş çekti.

Bitcoin fiyatı, yayınlandığı tarihte son 24 saat içinde %1 düşerek 61.520 dolara geriledi.

 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir