Kriptolar:
30443
Bitcoin:
$60.888
% 0.91
BTC Dominasyonu:
%52.9
% 0.03
Piyasa Değeri:
$2.24 T
% 2.03
Korku & Açgözlülük:
47 / 100
Bitcoin:
$ 60.888
BTC Dominasyonu:
% 52.9
Piyasa Değeri:
$2.24 T

Bitcoin ETF’leri 21.52 Milyon Dolarlık Net Giriş Aldı

Bitcoin ETF'lerinde 19 Günlük Giriş Serisi Sona Erdi

Salı günü başlayan olumlu havayı sürdüren ABD’deki spot bitcoin ETF’leri, Çarşamba günü 21.52 milyon dolar net giriş kaydetti.

SoSoValue verilerine göre, 19 milyon dolar değerindeki Fidelity’nin FacebookTC, günün en büyük net girişini elde etti. Grayscale’in GBTC’si 4 milyon dolarlık net girişle 5 Haziran’dan bu yana ilk kez pozitif akış yaşadı. VanEck de Çarşamba günü 3 milyon dolarlık giriş kaydetti.

Bu arada, Ark Invest ve 21Shares’in ARKB’si, 5 milyon dolarlık net çıkışla günün tek negatif akışını bildirdi. BlackRock, Bitwise, Valkyrie ve diğerleri sıfır akış yaşadı.

İlginizi Çekebilir: Julian Assange Masraflarını Bitcoin Bağışıyla Karşıladı

Bitcoin ETF’leri Ocak ayından bu yana toplamda 14.44 milyar dolarlık net giriş topladı.

Reuters, Çarşamba günü, isimsiz kaynaklara dayanarak, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun spot Ethereum ETF’lerini en erken önümüzdeki Perşembe veya 4 Temmuz’da onaylayabileceğini bildirdi. Bloomberg kıdemli ETF analisti Eric Balchunas, daha önce muhtemel başlangıç tarihinin 2 Temmuz olduğunu öngörmüştü.

Belirli bir tarih belirtmemekle birlikte, SEC Başkanı Gary Gensler bu hafta başında spot ETF lansman sürecinin “sorunsuz ilerlediğini” belirtti. Geçen ay, düzenleyici kurum spot ether ETF’lerini ön onayladı; şu anda ihraççılardan gelen güncellenmiş kayıt bildirimlerini değerlendiriyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir