Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.852
% 2.46
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.852
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Bitcoin ETF’ler Finansal Danışmanlara Sunuldu!

Finansal

Carlson Group, finansal danışmanlara yönelik Bitcoin ETF’lerini genişleterek, BlackRock, Fidelity, Bitwise ve Franklin Templeton’dan dört yeni fon ekledi. Bu fonlar arasında en düşük ücretli olanlar ise Bitwise Bitcoin ETF (BITB) ve Franklin Bitcoin ETF (EZBC) oldu.

BlackRock’ın iShares Bitcoin Trust’ı (IBIT) 11 Ocak’tan bu yana 6,6 milyar dolar yatırım çekerken, Fidelity’nin Wise Origin Bitcoin Fonu (FBTC) 4,8 milyar dolarlık girişle dikkat çekiyor.

Dikkatinizi Çekebilir: SHIB Balinası, 6.3 Milyon Dolar Zararla Satış Yaptı!

Finansal danışmanlar için kripto ürünlerinin tanıtımında önemli bir rol oynayan platformlar, onaylanan Bitcoin ETF’lerini değerlendiriyor. Onaylanmaları durumunda, bu ETF’ler 1,4 trilyon dolarlık varlığı yöneten 19.000’den fazla bağımsız finansal danışman tarafından kullanılabilecek.

Ancak, Bloomberg ETF analisti James Seyffart’a göre, alım satım platformlarının kısıtlamaları, Bitcoin fonlarının benimsenmesini geciktirebilir. Seyffart, büyük kurumların bu platformlar aracılığıyla istedikleri varlıkları satın alamamasının önemli bir faktör olduğunu belirtti.

Carlson Group’un yeni ETF’leri, kripto varlıklara olan ilgiyi artırarak finansal danışmanlara daha geniş bir yelpaze sunmayı hedefliyor.

Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version