Kriptolar:
29677
Bitcoin:
$61.843
% 1.84
BTC Dominasyonu:
%53.9
% 0.56
Piyasa Değeri:
$2.30 T
% 1.88
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 61.843
BTC Dominasyonu:
% 53.9
Piyasa Değeri:
$2.30 T

Bitcoin Analizi: ETF Hakkında Yapılan Spekülasyonlar

Bitcoin Analiz

Bitcoin ETF’si hakkında yapılan pek çok spekülasyonun ardından BTC fiyatı dramatik bir şekilde 40 binin altına düştü. Piyasada yaşanan her şeyden sonra Bitcoin daha yükseğe sıçramaya hazır.

İlginizi çekebilir: Drift Protocol Projesi Nedir? Ne İşe Yarar?

Geçen hafta BTC fiyatı 42 bin direncini aştı. Şimdi Bitcoin Doha yükseği hedefliyor. Tradingview’in verilerine göre BTC 44 bin civarında hareket ediyor ve bu da tüccarları açgözlü hale getiriyor.

Bitcoin Analizi

 

ETF’nin onaylanmasından sonra ilk kez Bitcoin 44 bin direncini aştı ve yavaş yavaş 45 bine doğru gidiyor. Santiment’in son verileri bize BTC Balinalarının daha fazla Bitcoin topladığını gösteriyor. Balinaların bu işlemi fiyatı daha güvenilir hale getiriyor.

Santiment’in verileri, 14 aydan daha fazladır 1000 BTC tutan balinaların cüzdanlarını daha da büyütmek istediğine işaret ediyor. Bu fikir Bitcoin’in fiyat hareketini ve fiyat artışını destekliyor. Santimen, verilerin BTC’nin fiyatını yükseltebileceğine ve piyasayı ticaret için daha uygun hale getirebileceğine inanıyor.


Ek olarak, Coin Mühendisi Katıl üyesi olmak ve ayrıcalıklara erişmek için, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil ol.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir