Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.216
% 1.21
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.216
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Bitcoin 47.000$ Üzerine Çıktı !! ETF Mi Onaylandı ??

Finansal

Bitcoin fiyat analizi, grafikler ve teknik göstergeler aracılığıyla geçmiş fiyat hareketlerini analiz edeceğiz. Destek ve direnç seviyelerini belirleyip ve yatırımcılara alım-satım kararları konusunda rehberlik edeceğiz.

Bitcoin, dün yaşanan sert düşüşle birlikte 43.190$ seviyelerine kadar geriledi. Ancak, bugün gelen ETF haberleri doğrultusunda piyasada oluşan olumlu atmosferle birlikte tekrar yükselişe geçti ve 47.000$ fiyat etiketinin üzerine çıkmış oldu.

Dün yaşanan düşüş, piyasada belirsizliğe neden olmuştu. Ancak, bugün gelen Exchange-Traded Fund (ETF) haberleri, yatırımcı güvenini artırdı ve Bitcoin’e olan talebi canlandırdı. Bu olumlu gelişmelerle birlikte, Bitcoin fiyatı hızla toparlanarak 47.000$ seviyelerine kadar çıktı.

Kripto para piyasalarında yaşanan dalgalanmalar, genellikle haberlere ve piyasadaki genel atmosfere bağlı olarak gerçekleşmektedir. Yatırımcılar, haber akışını yakından takip ederek, piyasadaki gelişmelere hızlı bir şekilde tepki verebilmektedirler.

Ancak, kripto paraların fiyatlarındaki değişimler genellikle volatiliteye dayalıdır ve yatırımcılar için risk içermektedir. Bu nedenle, piyasaya yatırım yapmadan önce dikkatli bir şekilde araştırma yapmak ve güncel gelişmeleri takip etmek önemlidir.

Bitcoin 47.000$ Üzerine Çıktı !! ETF Mi Onaylandı ??

Bitcoin, bugün yükselen kanal formasyonunu yukarı yönlü kırarak önemli bir gelişme yaşadı. Ortalama olarak belirlenen hedef, 51.000 dolar seviyelerine işaret etmekte ancak bu noktaya ulaşmadan önce 48.235 dolar direnç seviyesini yukarı yönlü kırması ve bu seviyeyi destekleyerek güçlendirmesi gerekiyor.

Bu süreçte, 51.000 dolar fiyat seviyesine yaklaşılması durumunda, potansiyel bir riskli bölgeye girilebileceği göz önünde bulundurulmalıdır. Bu nedenle, fiyatın yükselirken kar realizasyonu yapmanın önemli olduğu düşünülmektedir. Ayrıca, ETF onayı sonrasında yaşanabilecek “sell the news” olayının, ciddi satışları tetikleyebileceği unutulmamalıdır.

Grafik analizinde alt tarafa bakıldığında, 45.000 dolar ile 40.750 dolar arasındaki destek seviyelerinin dikkat çektiği görülmektedir. Bu seviyeler, olası düzeltmelerde fiyatın tutunabileceği bölgeler olarak değerlendirilebilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bitcoin 47.000$ Üzerine Çıktı !! ETF Mi Onaylandı ??” te bir düşünce

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version