Kriptolar:
30445
Bitcoin:
$63.088
% 2.23
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.29 T
% 1.42
Korku & Açgözlülük:
47 / 100
Bitcoin:
$ 63.088
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.29 T

Birleşme Arifesindeki Altcoin’de Dikkat Çeken İşlem!

kripto para

Kripto para balinaları, kısa süre sonra birleşme yaşayacak yapay zeka altcoin’i için satışa başladı.

On-chain analiz platformu Spot On Chain’in verilerine göre, SingularityNET (AGIX) bağlı bir cüzdan 6 Haziran günü satışa geçti.

Cüzdan, 3,63 milyon dolar değerinde 4 milyon AGIX’i kripto para borsası Binance’e yatırdı. Cüzdanın son 6 aydır herhangi bir işlem yapmadığı da görülüyor.

Büyük yapay zeka birleşmesi haberi sat olayına mı dönüşecek?

AGIX, Fetch.ai (FET) ve Ocean Protocol (OCEAN) 13 Haziran tarihinde birleşerek Artificial Superintelligence token (ASI) adında tek bir kripto paraya dönüşecek. Bu birleşme beraberinde yeni bir token ekonomisi ve dinamikler getirecek.

Yapay zeka furyasının bu denli baskın olduğu bir boğa piyasasında, 3 projenin ekibi yeni bir hype yaratmak için şansını denemiş olabilir.

FET, ittifakın rezerv tokenı olarak konumlanacak. Ancak daha sonra Artificial SuperIntelligence ASI Token halini alacak. Dönüşüm oranı ise 1:1. Her 1 FET için 1 adet ASI Token olacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir