Kriptolar:
30281
Bitcoin:
$65.117
% 0.83
BTC Dominasyonu:
%54.5
% 0.65
Piyasa Değeri:
$2.40 T
% 1.29
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 65.117
BTC Dominasyonu:
% 54.5
Piyasa Değeri:
$2.40 T

Birleşik Krallık Seçimleri Yaklaşırken Kripto Sektörünün Gözü Keir Starmer’da

Birleşik Krallık Seçimleri Yaklaşırken Kripto Sektörünün Gözü Keir Starmer'da

Birleşik Krallık‘ta yaklaşan 4 Temmuz seçimleri öncesi kamuoyu yoklamaları, İşçi Partisi‘nin güçlü bir performans sergileyeceğini gösteriyor. Bu durum, kripto para yöneticileri ve lobicilerinin dikkatini parti lideri Keir Starmer‘a çevirmesine neden oldu. Kripto endüstrisi, Birleşik Krallık hükümetinin dijital varlıklar konusundaki politikasını etkilemek amacıyla Starmer ve diğer iki teknoloji yanlısı İşçi Partisi liderine odaklanmış durumda.

Kripto Paralardaki Tutum

Birleşik Krallık Başbakanı Rishi Sunak‘ın beklenmedik erken seçim çağrısından önce, kripto para endüstrisinin liderleri, görüşlerini etkilemek için öncelikle Muhafazakar Parti üyeleriyle temas halindeydi. Ancak, seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte odaklarını İşçi Partisi’ne kaydırdılar. Laura Navaratnam, sektörün İşçi Partisi’nin politikalarını anlamaya yönelik yoğun ilgisini vurguladı. Navaratnam şu ifadeleri kullandı:

“Herkes Starmer’ın kripto konusundaki tutumunu tahmin etmeye çalışıyor. Cevabın bir kısmı büyük olasılıkla İşçi Partisi’nin henüz bu konuda net bir duruşa sahip olmamasıdır.”

Kripto Sektörünün Yeni Hedefleri: Rachel Reeves ve Tulip Siddiq

Kripto para yöneticileri ve lobiciler, Keir Starmer‘ın yanı sıra İşçi Partisi’nden Rachel Reeves ve Tulip Siddiq‘e de odaklanmış durumda. Gölge şansölye olan Reeves ve Starmer‘ın liderliğinde bir hükümette önemli rol oynaması beklenen Siddiq, Londra’nın finans merkezi statüsünü geri kazanma çabalarına öncülük edecek isimler arasında yer alıyor.

Coinbase‘in ev sahipliğinde düzenlenen bir kahvaltı toplantısında konuşan Reeves, teknoloji sektörüyle işbirliği yapmaya hazır olduğunu ifade etti. Tulip Siddiq ise, İşçi Partisi’nin bir sonraki seçimlerde zafer kazanması halinde Birleşik Krallığı tokenize varlıklar için küresel bir merkeze dönüştüreceklerini belirtti.

Bu Haber Dikkatinizi Çekebilir: NHS Başkanı, Kripto Bağımlılığının Ele Alınması İçin Çağrıda Bulundu

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir