Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.890
% 1.53
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.890
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Bir Proje Daha Token Dağıtacağını Duyurdu!

next token

Geçtiğimiz günlerde kullanıcıların pek de beklentisini karşılamayan SEI’nin token dağıtımı yapılmıştı. 5 Eylül tarihindeyse ,Connext Projesi yerel altcoin olan ‘Next”i piyasaya süreceğini duyurdu. Connext, zincirler arası transferi kolaylaştıran bir blok zinciri işbirliği projesidir. Bu yeni token, Polygon, Arbitrum, Optimism ve Gnosis Chain gibi çeşitli blok zincirlerinde bulunmaktadır.  Connext ağının ilk kullanıcılarına airdrop verilecektir.

Connext, kullanıcıların aracılar olmadan farklı blok zincirleri arasında tokenleriin aktarılmasını sağlar. Ayrıca verilerin de aktarılmasını sağlayan bir mesajlaşma protokolü sunar. Proje, toplam değeri 1.6 milyar doları aşan 1.2 milyondan fazla işlem gerçekleştirdiğini iddia etmektedir.

Next token , kripto ağının geliştirilmesi ve yönetilmesini denetleyecek olan Connext merkeziyetsiz otonom organizasyonu olan DAO için yönetme tokeni olarak çıkacak. Ayrıca,  yönlendiricilerin ağ güvenliğini sağlamak için Next tokenlarını stake etmelerine ve ücret kazanmalarına olanak tanıyacaktır.

Connext CEO’su Arjun Bhuptani, yaptığı açıklamada şunları söylemiştir:

“Token, DAO onayına ve topluluk gelişimine tabi olarak, adil yönlendirici kullanımı ve farklı zincirlerde varlık desteği gibi işlemleri doğrudan protokole dahil etmek için de kullanılabilir.”

DeFi platformu Alchemix, 1 Ağustos’tan önce platformlarını kullanmış olanlara  ödüllerinin 1.5 kat artırılacağını duyurdu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version