Kriptolar:
30444
Bitcoin:
$61.521
% 1.08
BTC Dominasyonu:
%53.3
% 0.38
Piyasa Değeri:
$2.25 T
% 0.63
Korku & Açgözlülük:
30 / 100
Bitcoin:
$ 61.521
BTC Dominasyonu:
% 53.3
Piyasa Değeri:
$2.25 T

Binance Yeniden Mastercard ile Kripto Ödemelerine Başladı

Mastercard, banka

Mastercard’ın, Binance‘te kripto ödemeleri ve mevduat hizmetlerine yeniden başladığı anlaşılıyor. Mastercard çekim hizmetleri henüz yeniden başlamadı, ancak bunun ilerleyen bir tarihte gerçekleşmesi bekleniyor.

Dünyanın en büyük kripto borsası Binance, Mastercard kullanıcılarının kripto para satın almasına yeniden izin verebilecek. Kart devi, bu yeteneği 2023 yılının Ağustos ayında durdurmuştu. Geçen yıl kart ağlarının Binance ile yollarını ayırma kararı, borsanın ABD’de yasal zorluklarla boğuştuğu ve ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ve ABD Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu (CFTC) tarafından birden fazla suçlama ile karşı karşıya kaldığı döneme denk gelmişti.

Binance sözcüsü e-posta yoluyla yaptığı açıklamada, “Binance’in uyguladığı titiz kontroller ve süreçlerin kapsamlı bir incelemesinin ardından, Mastercard, Binance ile ilgili satın alımlara izin verme kararı aldı” dedi. “İlerleyen tarihlerde çekim gibi diğer ürünler için desteği eklemeyi dört gözle bekliyoruz.”

Mastercard, hizmetin yeniden başladığını doğruladı, ancak bir uyarı ekledi. Mastercard sözcüsü CoinDesk’e verdiği demeçte, “Geçtiğimiz birkaç ay içinde, Binance’in uyguladığı geliştirilmiş kontrolleri ve süreçleri gözden geçirdik. Bu çabalar temelinde, ağımızda Binance ile ilgili satın alımlara izin verme kararı aldık” dedi. “Bu durum, devam eden incelemelere bağlıdır.”

Visa ve Mastercard, son zamanlarda Web3 ve kendi kendine saklama cüzdan alanına yönelik ilgilerini artırarak kriptoya olan ilgilerini sürdürüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Binance Yeniden Mastercard ile Kripto Ödemelerine Başladı” te bir düşünce

  1. Pingback: Bitcoin ve Kripto Paralarda Son Durum! – 7 Haziran - Coin Mühendisi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir