Kriptolar:
30481
Bitcoin:
$58.583
% 4.63
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.17
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 4.06
Korku & Açgözlülük:
50 / 100
Bitcoin:
$ 58.583
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Binance.US, SEC Gelişmeleriyle Yasal Savaş Olarak Keşif İçin ‘Hazırlandığını’ Söyledi

Dünyanın en büyük kripto para borsasının Amerika şubesi Binance.US, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) kendisine karşı açacağı davanın devam edeceği yönündeki mahkeme kararına “hazırlandığını” belirtti. Bu, federal bir yargıcın Cuma günü SEC’in Binance.US’a yönelik suçlamalarının çoğunu onaylamasının ardından geldi.

Binance.US, X ile ilgili bir gönderide vakanın daha fazla keşfedilmesine yönelik beklentisini dile getirdi. Şirket, SEC’in, 11 aylık kapsamlı keşif süreci boyunca Binance.US tarafından herhangi bir yanlış işlem yapıldığına dair henüz bir kanıt tespit edemediğini vurguladı. Binance.US, “Süreci sürdürmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz ve uyumluluğumuza güveniyoruz” dedi.

Hakim, SEC’in Binance ve kurucusu Changpeng Zhao’ya karşı açtığı davanın bir kısmını reddetti ancak Binance.US’a yönelik suçlamaların çoğunu onadı. Bu suçlamalar arasında potansiyel olarak kayıt dışı yatırım ürünleri sunmak ve dolandırıcılıkla mücadele hükümlerini ihlal etmek de yer alıyor.

Binance.US, gönderisinde uyumluluğu sürdürmek için her zaman SEC tarafından sağlanan “sınırlı rehberliği” takip ettiğini vurguladı. Şirket, SEC’in yaklaşımını eleştirerek, “Sektörümüzdeki birçok şirket gibi bizim de mevcut liderliği altında SEC’in uygulama yaklaşımı ve siyasi amaçlı aşırı müdahale yoluyla düzenlemelerinin kurbanı olmamız talihsiz bir durum.” dedi.

SEC, Haziran 2023’te Binance, Binance.US ve Zhao’ya karşı menkul kıymetler yasalarının ihlal edildiği iddiasıyla dava açtı. Şu anda Zhao, Adalet Bakanlığı tarafından getirilen suçlamalar nedeniyle hapis cezasını çekiyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir