Kriptolar:
29472
Bitcoin:
$57.999
% 3.89
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.05
Piyasa Değeri:
$2.21 T
% 5.02
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 57.999
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.21 T

Binance, Tensor’u (TNSR) Seed Tag işlevselliği ile listeliyor

Tensor

Lider kripto para borsası Binance, Tensor’un (TNSR) platformuna eklendiğini duyurmaktan heyecan duyuyor. Alım satım işlemleri 8 Nisan 2024’te 15:30 UTC’de birkaç heyecan verici çift ile başlayacaktır: TNSR/BTC, TNSR/USDT, TNSR/FDUSD ve TNSR/TRY. Kullanıcılar artık ticaret faaliyetlerine hazırlanmak için TNSR yatırabilirler. Para çekme işlemleri 9 Nisan 2024 tarihinde UTC ile saat 15:30’da başlayacaktır. TNSR’nin listelenmesinin ücretsiz olması ve tüm kullanıcılar için erişilebilir olması dikkat çekicidir.

Yeni İşlem Ufkunu Keşfedin: Tensor (TNSR)

Tensor (TNSR), Solana blok zinciri üzerine inşa edilmiş son teknoloji bir NFT pazarı olarak ortaya çıkmaktadır. Sanat, koleksiyon ve dijital inovasyonun eşsiz bir karışımını sunmaktadır. TNSR listelerine uygulanan Seed Tag ile Binance, tokenın inovasyon potansiyelini vurguluyor. Aynı zamanda, yeni piyasa girişleriyle ilişkili riskleri ve volatiliteyi de kabul eder. Seed Tag, daha yüksek volatilite yaşanabilecek tokenlar için bir işaret olup bilinçli alım satım kararlarını teşvik etmektedir.

Seed Tag Girişimi ile Güvenle Alım Satım Yapın

Binance, güvenli bir alım satım ortamını teşvik etmek amacıyla Seed Tag sistemini uygulamaya koymuştur. Bu sistem, TNSR gibi daha yüksek risk profili sunan tokenlar için geçerlidir. Bu tokenlara erişmek isteyen yatırımcılar, hem Binance Spot hem de Binance Marjin platformlarında her 90 günde bir yapılan sınavları geçmelidir.

Ayrıca Kullanım Koşullarını da kabul etmeleri gerekir. Bu eğitim yaklaşımı, daha yeni tokenların alım satımının içerdiği riskler hakkında farkındalık yaratmayı amaçlamaktadır. Seed Tag ile ilgili bilgiler Binance Spot ve Binance Marjin alım satım sayfalarının yanı sıra Piyasalara Genel Bakış bölümünde de yer almaktadır. Ayrıca, Seed Tag’e sahip tüm tokenlar için bir risk uyarısı banner’ı görüntülenerek daha fazla görünürlük sağlanacaktır.

Yatırımcılar için Önemli Uyarılar

TNSR/TRY işlem çiftindeki TRY para birimi yalnızca Türk Lirasını ifade etmektedir. Herhangi bir dijital para birimiyle bağlantılı değildir.
Para çekme işlemlerinin açılması için ilan edilen süre bir tahmindir ve değişikliğe açıktır. Kullanıcılar gerçek zamanlı güncellemeler için para çekme sayfasını kontrol etmelidir.

Bu duyurunun çevrilmiş versiyonları mevcut olsa da, tutarsızlıklar meydana gelebilir. En doğru ve güncel bilgiler için kullanıcılar orijinal İngilizce versiyona başvurmalıdır. TNSR’de alım satım yapmak daha yüksek derecede risk ve volatilite içerir. Binance, tüm kullanıcıları alım satım yapmadan önce kapsamlı bir araştırma yapmaya çağırır. Bu arada, projenin temellerini anlamak önemlidir. Ayrıca, ihtiyatlı bir risk yönetimi uygulamalıdırlar.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version