Kriptolar:
29677
Bitcoin:
$62.588
% 2.48
BTC Dominasyonu:
%53.9
% 0.56
Piyasa Değeri:
$2.30 T
% 1.88
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 62.588
BTC Dominasyonu:
% 53.9
Piyasa Değeri:
$2.30 T

Binance, Platformlarına Yeni Altcoinler Ekledi!

Binance Yeni Altcoinler

Binance Yeni Altcoinler Ekledi! Binance Margin çeşitli yeni ticaret çiftlerini tanıttı ve kullanıcılar için seçeneklerini genişletti.

Eklenen çiftler arasında Alpine F1 Team Fan Token (ALPINE), FC Barcelona Fan Token (BAR), Manchester City Fan Token (CITY), Paris Saint-Germain Fan Token (PSG) ve daha fazlası bulunmaktadır[1]. Bu güncelleme, Binance’ın platformlarında marjin ticareti yapan kullanıcılara çeşitli varlıklar ve seçenekler sunma çabalarının bir parçasıdır.

Bu eklemeler, kullanıcılara popüler spor takımlarıyla ilişkilendirilmiş hayran token’larına erişim sağlar, Binance üzerinde marjin ticareti için mevcut varlıkların kapsamını genişletir. Tacirler ve hayranlar, bu özel fan token’larına Binance Margin üzerinden erişebilir ve bu token’larla ilgili piyasa hareketlerinden potansiyel olarak faydalanabilir.

Dikkatinizi çekebilir: Ethereum ETF Başvurusu Ertelendi!

Bu yenilik, Binance’ın kullanıcılara çeşitli ve çekici varlık seçenekleri sunma çabalarının bir örneğidir. Marjin ticareti yapmak isteyenler için bu yeni ticaret çiftleri, platform üzerinde daha fazla çeşitlilik ve esneklik sunar. Binance Yeni Altcoinler ile kullanıcılara daha geniş seçim yelpazesi sunuyor!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir