Kriptolar:
30444
Bitcoin:
$62.330
% 2.25
BTC Dominasyonu:
%53.3
% 0.38
Piyasa Değeri:
$2.25 T
% 0.63
Korku & Açgözlülük:
30 / 100
Bitcoin:
$ 62.330
BTC Dominasyonu:
% 53.3
Piyasa Değeri:
$2.25 T

Binance Listeleyeceği İşlem Çiftlerini Duyurdu

Binance

Dünyanın önde gelen kripto para borsalarından Binance, hem çapraz marjin hem de izole marjin ticareti için yeni FDUSD işlem çiftlerini duyurdu. Kripto para borsası Binance, ALT (Altlayer), ETHFI (Ether.fi) , IO (io.net), MEME (memecoin), PYTH (PythNetwork) ve TAO (Bittensor) gibi çeşitli kripto para birimlerini listeleyecek.

Binance FDUSD’nin listelenmesinin ardından, 28 Haziran’da yapılan duyuruyla bu token’ların potansiyel fiyat artışları hakkında spekülasyon yapan birçok kişi, kripto topluluğunda büyük ilgi uyandırdı.

Yeni İşlem Çiftlerinin Detayları:

Binance’nin resmi açıklamasında, FDUSD çapraz ve izole marjin işlem çiftlerinin detayları özetlendi. Binance kullanıcıları artık Memecoin , ETHFI , Pyth, Bittensor Altlayer, Tensor ve IO için FDUSD çiftlerinde işlem yapabilecek. Yeni işlem çiftleri hem çapraz marjin hem de izole marjin için geçerli olup şu şekildedir:

  • ALT/FDUSD
  • ETHF/FDUSD
  • IO/FDUSD
  • MEME/FDUSD
  • PYTH/FDUSD
  • TNSR/FDUSD
  • TAO/FDUSD

Piyasa Etkisi ve Fiyat Hareketleri:

Binance’ın bu duyurusunun ardından listenen tokenler için olumlu fiyat hareketleri yaşandı. Haberi takip edenler 24saat içersinde bu kripto para birimlerinden %1 ila %6 arasında değişen kazanç oranları elde etti.

Memecoin (MEME) %4,97’lik bir artış göstererek 24 saatlik 34,1 milyon dolar hacimle 0,01978 dolardan işlem gördü. Pyth Network (PYTH) %6,21 ile en büyük artışı yaşadı ve 65,1 milyon dolar hacimle 0,326 dolardan işlem gördü.

Seçilen bu tokenlar arasından en az fiyat artışı gösteren IO.net (IO) , %1,23 değer kazanaraktan 183.3 milyon dolar hacimle 3,49 dolar seviyesine ulaştı.

Buradaki kayıt bağlantısına tıklayarak Binance borsasına düşük komisyonlu kayıt linkinden yararlanabilirsiniz.

Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel Telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir