Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.147
% 1.36
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.147
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Binance, Kava (KAVA) EVM Entegrasyonunu Destekleyecek!

Kava (KAVA), Binance, Kava Yorum

Kripto para borsası devi Binance, Kava (KAVA) için Ethereum Sanal Makinesi (EVM) entegrasyonunu destekleyeceğini duyurdu. Bu önemli gelişme, Kava’nın Binance ekosistemine daha fazla entegrasyonunu sağlayarak kullanıcılarına daha geniş bir hizmet yelpazesi sunmayı amaçlıyor.

Dikkatinizi Çekebilir: Celestia (TIA) Stake Oranında Artış Devam Ediyor!

Binance, bu entegrasyon sürecinde spot alım satım, marjin alım satım, vadeli alım satım ve Binance Earn gibi hizmetlerin etkilenmeyeceğini belirtti. Kullanıcılar, Kava’nın getirdiği avantajlardan yararlanmaya devam edebilecekler.

Borsa, tüm teknik gereksinimleri karşılayarak kullanıcı deneyimini en üst düzeye çıkarmayı hedefliyor. Kava (KAVA) EVM entegrasyonu tamamlandığında, Binance bu önemli adımı ayrı bir duyuru ile duyuracak.

KAVA Coin Fiyat Yorumu!

Kava Binance, KAVA yorum

Son günlerde Bitcoin’in değer kaybetmesiyle birlikte Kava, bu düşüşten oldukça etkilendi. Düşüş sırasında bir miktar toparlanma yaşansa da, sonrasında belirli bir aralıkta sıkışarak alt kanal desteklerini test etme eğiliminde görünüyor. Kısa vadeli analizimize göre, Kava’nın önemli destek seviyesi 0.759 dolar olarak belirlenebilir.

Bu bölgenin altında, günlük kapanışlar daha düşük seviyelere çekebilir. Ancak, ortalama olarak 0.854 dolar seviyesinin üzerinde mum kapanışları gördüğümüzde, önce 0.92 dolar ardından 1 doların üzerine çıkma olasılığımız artabilir.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Binance, Kava (KAVA) EVM Entegrasyonunu Destekleyecek!” te bir düşünce

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version