Kriptolar:
30444
Bitcoin:
$60.951
% 1.37
BTC Dominasyonu:
%53.3
% 0.38
Piyasa Değeri:
$2.25 T
% 0.63
Korku & Açgözlülük:
30 / 100
Bitcoin:
$ 60.951
BTC Dominasyonu:
% 53.3
Piyasa Değeri:
$2.25 T

Binance Dubai’den Lisans Aldı

Binance Dubai'den Lisans Aldı

Kripto para borsası Binance, Dubai‘nin düzenleyici kurumundan Sanal Varlık Hizmet Sağlayıcısı (VASP) lisansını aldı. Bu lisans sayesinde Binance, Birleşik Arap Emirlikleri‘nde (BAE) yaşayan kullanıcılarını yeni yerel kuruluşu Binance FZE‘ye taşımaya başladı. Bu değişiklik BAE kullanıcılarının yerel olarak sanal varlık hizmetlerine daha kolay erişim sağlamalarına olanak tanıyacak.

Binance FZE Lisansını Aldı

Binance, Çarşamba günü yaptığı açıklamada, Dubai‘nin Sanal Varlıklar Düzenleme Kurumu‘ndan (VARA) tam VASP lisansını aldığını duyurdu. Bu lisans Binance FZE‘yi, Binance Global Exchange‘den ayrı olarak, Dubai’de düzenlenmiş yerel bir varlık haline getiriyor.

Hangi Hizmetler Sunulacak?

Binance FZE; borsa işlemleri, broker-bayi hizmetleri, borç verme ve borç alma hizmetleri, sanal varlık yönetimi ve yatırım hizmetleri bulunuyor. BAE‘deki kullanıcılar, 300’den fazla kripto varlığa ve yerel para birimi (AED) ile banka mevduatlarına ve para çekme işlemlerine erişebilecek. Binance, Binance Global Exchange‘de sunulan tüm ürünlerin Binance FZE’de de mevcut olacağını belirtti.

Geçiş Süreci Nasıl İşleyecek?

Binance, BAE‘deki kullanıcılarını 15 Aralık‘a kadar yeni platforma geçirmeyi planlıyor. Bu süreçte, kullanıcılarla e-posta yoluyla iletişime geçilecek ve gerekli KYC bilgilerini güncellemeleri istenecek. Geçiş süreci boyunca kullanıcılar mevcut hesaplarına erişmeye devam edebilecek ve 15 Aralık‘a kadar Binance Global Exchange‘deki tüm ürün ve hizmetleri kullanabilecekler. Bu tarihten sonra hesaplar, aynı giriş bilgileri ve kullanıcı kimlik numaralarıyla Binance FZE‘ye taşınacak.

Dikkatinizi Çekebilir: Cardano Ana Ağında DDoS Sonrası Geliştirmeler Hız Kazanıyor

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir