Kriptolar:
29660
Bitcoin:
$60.958
% 0.22
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.18
Piyasa Değeri:
$2.26 T
% 0.18
Korku & Açgözlülük:
56 / 100
Bitcoin:
$ 60.958
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.26 T

Binance Bu Altcoin’ler İçin Uyardı: Bazı İşlemler Duracak!

Binance, TRON Network (TRX) ve Origin Protocol (OGN) için önemli duyurular yaptı. Cüzdan bakımı nedeniyle TRX işlemleri 23 Haziran sabahı askıya alınacak.

Binance, cüzdan bakımı nedeniyle TRX işlemlerini askıya alıyor

Lider kripto para borsası, 23 Haziran’da TRON Network (TRX) için cüzdan bakımı yapacağını duyurdu. Buna göre bakım yaklaşık bir saat sürecek. Bu esnada, TRON Network’teki (TRX) token işlemleri, cüzdan bakımından etkilenmeyecek. TRON Network’te (TRX) para yatırma ve çekme işlemleri 23 Haziran saat 09:00’da askıya alınacak. Bakım tamamlandıktan sonra para yatırma ve çekme işlemlerini yeniden açılacak.

Borsa, Origin Protocol (OGN) yatırımcıları için Origin Dollar Governance (OGV) airdrop’unu destekliyor. Nihai işlem kaydı zamanı OGN ekibi tarafından belirlenecek. Bu kayıt işlemi 5 Temmuz saat 03:00 ile 12 Temmuz saat 03:00 arasında gerçekleşecek. Ardından BinanceMargin, 5 Temmuz saat 03:00 tarihinden itibaren OGN/USDT ve OGN/BTC için izole marj borçlanmasını askıya alacak. İşlem kaydı alındıktan sonra borsa, bu çiftler için izole marj ödünç almaya devam edecek.

Binance, çapraz marjine yeni HNT ve PAXG işlem çiftleri ve izole marjine yeni ödünç alınabilir varlıklar olarak FIRO ve PAXG ekledi.

  • Yeni cross marj çiftleri: HNT/BUSD, PAXG/BUSD
  • Yeni izole marj çiftleri: FIRO/BUSD, PAXG/BUSD

Lider kripto para borsası, BNB Smart Chain (BEP20) ağ yükseltmesini ve hard fork’u destekliyor. BNB Smart Chain (BEP20) ağ yükseltmesi ve fork, yaklaşık olarak 22 Haziran saat 11:00!da gerçekleştirilecek. BNB Smart Chain (BEP20) ağındaki para yatırma ve çekme işlemleri 22 Haziran 10:00 tarihinden itibaren askıya alınacak.

Bu esnada, BEP20 ağında bulunan tokenlerin işlemleri, ağ yükseltmesi ve hard fork sırasında etkilenmeyecek. Coinmuhendisi.com olarak gelecek güncellemeleri aktarıyor olacağız.

Borsa, kadrosunu büyüteceğini duyurdu

Salı günü 1.100 çalışanı işten çıkartan Coinbase’in aksine Binance, 6.000 yen işi alımı yaptığını duyurdu. Şubat ayında borsa, Forbes’a 200 milyon dolar yatırım yaptığını duyurmuştu. Bu arada, anlaşma henüz kapanmadı. Ancak CZ şirketin hala anlaşamaya tabi olduğunu söylüyor.

Bu arada borsa, Elon Musk’ın platformu satın alması için 500 milyon dolar yatırım yapmayı taahhüt etti. Bu konuda CZ, Musk ile kendisinin şifreli mesajlaşma uygulaması Signal’deki metinler aracılığıyla kısaca tartıştığını söylüyor.

Bu anlaşma hala söz konusu olsa da, CZ, Twitter’ın Binance için potansiyel olarak çok kazançlı bir yatırım olabileceğine inandığını söyledi:

Muhtemelen bugün sahip olduğumuz en önemli özgür konuşma platformudur. Bu arada, Twitter’ı Binance kullandığımdan çok daha fazla kullanıyorum.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir