Kriptolar:
29659
Bitcoin:
$60.926
% 0.02
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.03
Piyasa Değeri:
$2.26 T
% 0.79
Korku & Açgözlülük:
53 / 100
Bitcoin:
$ 60.926
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.26 T

Binance Borsası Bu Altcoin Çiftlerini Marjin İşlemlerde Listeledi!

Binance

Binance, dünyanın en büyük kripto para borsası olarak bilinen platform bu altcoin çiflerini marjin işlemlerde listeledğini duyurdu. 16 Kasım tarihinde gerçekleştirdiği resmi açıklamada, eski adıyla Merit Circle (MC) olan Beam’i (BEAMX) artık yeni ödünç alınabilir varlık olarak izole ve çapraz marjin işlemlere eklediğini duyurdu. Aynı zamanda, OG Fan Token (OG) için marjin ticaretinde kullanılmak üzere yeni işlem çiftlerini yatırımcılara sunma kararı aldı.

Bu güncelleme ile Binance, halihazırda marjin ticareti gerçekleştiren OG yatırımcılarına, USDT paritesinde çapraz marjin ticareti yapma imkanı sunuyor. Ayrıca, BEAMX yatırımcılarına da USDT paritesinde izole ve çapraz marjin ticareti yapabilme olanağı tanıyor.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Yatırımcılar, bu güncelleme ile birlikte çapraz marjin işlemlerinde BEAMX/USDT ve OG/USDT işlem çiftlerini, aynı zamanda izole marjin işlemlerinde de BEAMX/USDT işlem çiftini kullanabilecekler. Binance, kullanıcılarına geniş bir işlem çifti yelpazesi sunarak, kripto para ticaretinde daha fazla esneklik ve çeşitlilik sağlamayı amaçlıyor.

Binance Borsasına %20 Komisyon İndirimli Kayıt Linki

Binance Futures (Vadeli İşlemler) %10 İndirimli İşlem Yapmak İçin Tıkla

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir