Kriptolar:
30445
Bitcoin:
$62.745
% 3.09
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.29 T
% 1.42
Korku & Açgözlülük:
47 / 100
Bitcoin:
$ 62.745
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.29 T

BiLira Yeni Kripto Uygulamasını Tanıttı!

BiLira, Yeni Kripto Uygulamasını Tanıttı!

Türk Lirası’na endeksli stabil kripto para BiLira, yeni borsası BiLira Kripto‘yu beta sürümünde kullanıcıların hizmetine sundu. 2019 yılında piyasaya sürülen BiLira, şimdi de kripto borsa alanına adım atarak dikkatleri üzerine çekiyor.

İşlem Çiftleri ve Komisyon Oranları

BiLira Kripto, başlangıç olarak Bitcoin, Ethereum, Avalanche, Binance’in BNB’si, The Sandbox’ın SAND’i, Solana ve Tether’in stabil kripto parası USDT gibi popüler kripto varlıkları listeledi. Özellikle stabil kripto paralar TRYB, USDT ve USDC için işlem çiftlerinin sunulduğu platform, piyasadaki en düşük komisyon oranlarıyla kullanıcılarına cazip bir alternatif olmayı hedefliyor. Şu an beta sürümünde olan borsa, toplamda 16 farklı kripto para birimine ev sahipliği yapıyor.

BiLira’nın Yatırım Yolculuğu

BiLira, ilk olarak 2019 yılında Emin Gün Sirer’in Ava Labs’ı, Varol Civil, Alp Ihlamur, Onur Umut ve diğer melek yatırımcıların desteğiyle 250.000 dolarlık bir yatırımla hayat buldu. 2021 yılında ise Alameda Research, Future Perfect Ventures, İstanbul Portföy, Borderless Capital ve diğer yerli ve yabancı yatırımcıların katkısıyla 7,5 milyon TL tohum yatırımı aldı. 2022 yılında BiLira, Alameda Research, 21 Shares, Finberg, SaxeCapital ve melek yatırımcıların katılımıyla gerçekleşen yatırım turunda 2,5 milyon dolar daha yatırım alarak değerlemesini 125 milyon dolara çıkardı.

Sektörde Bir İlk

Kripto para borsalarının kendi kripto paralarını piyasaya sürmesi yaygın bir uygulama olmasına rağmen, bir stabil kripto paranın kendi borsasını kurması nadir görülen bir durum. BiLira Kripto’nun bu yenilikçi adımı, dijital varlıklar dünyasına yönelik profesyonel finansal hizmetler sunma misyonunun bir parçası olarak öne çıkıyor.

Dikkatinizi Çekebilir: Phemex Nedir? Phemex Borsası Kullanım Detayları!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir