Kriptolar:
30255
Bitcoin:
$66.946
% 0.59
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.17
Piyasa Değeri:
$2.43 T
% 0.99
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.946
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.43 T

Bernstein Bitcoin Fiyat Hedefini Açıkladı!

Kripto Uzmanı, Bitcoin'in $71,000 Zirvesinden Sonra %33 Düşüş Öngörüyor

Varlık yönetim firması Bernstein, Bitcoin (BTC) için 2025 yılı fiyat hedefini önemli ölçüde yükseltti.

Bernstein analistleri, son raporlarında Bitcoin fiyat hedefi için 2025 sonuna kadar 200.000 dolarlık yeni bir tahmin belirledi. Bu, önceki 150.000 dolarlık tahmine göre %33’lük bir artışı temsil ediyor.

Analistler, bu iyimser bakış açısının arkasında yatan sebepleri, spot Bitcoin ETF’lerinin geleneksel finansal piyasalardan önemli fon akışı çekmesinde gösterdiği başarıya dayandırıyor. Bu eğilimin önümüzdeki dönemde de devam etmesini bekliyorlar.

Rapor ayrıca, spot Bitcoin ETF hacminin 2033 yılına kadar Bitcoin arzının %15’ine eşdeğer hale gelme potansiyeline sahip olduğunu öngörüyor. Bu durum, kripto para piyasası için önemli bir dönüm noktası olarak değerlendiriliyor.

İlginizi çekebilir: Ether Fiyat Düşüşü Ortasında Uzun Vadeli Yatırımcılar Tarafından Yoğun İlgi Görüyor

Bernstein analistleri, MicroStrategy hisseleri için de fiyat hedeflerini yukarı revize ederek 2.890 dolarlık bir fiyat tahmini belirledi. Bu, MicroStrategy hisselerinin yatırımcılar için cazip bir getiri potansiyeline sahip olduğunu gösteriyor.

Raporda, MicroStrategy’nin uzun vadeli dönüştürülebilir borç stratejisinin, şirketin Bitcoin’in potansiyel değer artışından yararlanmasına imkan sağlayacağı ve bilançosundaki Bitcoin varlıklarına yönelik sınırlı bir tasfiye riski taşıdığı vurgulanıyor.

Ancak, Bernstein analistleri MicroStrategy’nin şu anda Bitcoin arzının %1,1’ine (yaklaşık 14,5 milyar dolar) sahip olduğunu ve son dört yılda küçük bir yazılım şirketinden büyük bir Bitcoin yatırımcı haline geldiğini de hatırlatıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir