Kriptolar:
29700
Bitcoin:
$62.379
% 0.92
BTC Dominasyonu:
%53.9
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.25 T
% 2.35
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 62.379
BTC Dominasyonu:
% 53.9
Piyasa Değeri:
$2.25 T

Bank of America, Yatırımcıların Bitcoin’e Yönelebileceğini Söylüyor

Bank of America tarafından yapılan araştırmaya göre, yatırımcılar, Bitcoin’e yönelebilir.

Araştırmada, Bitcoin’in geleneksel finans piyasalarıyla olan ilişkisinin değişmesiyle, yatırımcıların varlığı güvenli bir liman olarak görmesine neden olabileceği ifade edildi.

Bank of America Stratejistleri, Bitcoin’i Ele Aldı

Bloomberg, Bank of America stratejistleri Alkesh Shah ve Andrew Moss’un araştırmasına atıfta bulunarak altın ile kripto piyasaları arasındaki korelasyonun Ağustos ayından bu yana sıfırdan 0,5’e yükseldiğini ifade etti.

S&P 500, 0,69’a ulaşırken Nasdağ ise 0,72’ye ulaştı.

Moss ve Shah, yatırımcıların Bitcoin’i makro belirsizliğin ortasında güvenli bir liman olarak görebileceğini ifade etti.

Elde edilen yeni veriler, kripto para birimlerinin, hisse senedi piyasalarıyla birlikte hareket etme eğiliminde değişiklik yaşandığını ortaya koyuyor.

Bitcoin’in olgun bir varlık haline geldiğini ifade eden Bloomberg analisti Mike McGlone, önümüzdeki dönemde, Bitcoin’in S&P 500 endeksine üstünlük sağlayabileceğine inanıyor.

Lider kripto para Bitcoin, yazı kaleme alındığı sırada Binance verilerine göre 19.230 dolar üzerinden işlem görüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir