Kriptolar:
29739
Bitcoin:
$65.426
% 0.79
BTC Dominasyonu:
%54.6
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 1.30
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 65.426
BTC Dominasyonu:
% 54.6
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Balinalar Bu Altcoin’den Çılgınca Alıyor! “1 Doları Görebilir”

Kripto analisti Akash Girimath, Ripple (XRP)’ın, yükselişini geciktirerek iki temel seviye arasında baskı altında kaldığını söylüyor. Bununla birlikte analiste göre, altcoin için bir sonraki adım, uzun zamandır beklenen engellere doğru iten bir ralliyi tetikleyebilir. Akash Girimath’ın analizlerini okuyucularımız için hazırladık.

Altcoin fiyatı POC’nin üstesinden gelmek için mücadele ediyor

XRP fiyat hareketi, 0,54 dolarlık düşük aralık ile 0,91 dolarlık yüksek aralık arasında sıkıştı. Altcoin, bu sınır ilk olarak 8 Şubat’ta oluşturulduğundan beri içinde işlem görüyor. Satın alma bölgesinde 0,62 dolardan 0,68 dolara uzanan son düşüş, XRP fiyatının %17 yükselmesine neden olarak yükselişin yeniden canlandığını gösteriyor.

Ancak alıcılar momentumu koruyamadı ve kontrol hacim noktasının altında 0,76 dolardan bir geri çekilmeye yol açtı. Şimdi, XRP fiyatı, yukarıda belirtilen seviye arasında, 0,73 dolardan %50 geri çekilmede kaldı. 0,76 doların üzerinde belirleyici bir günlük mum çubuğu, bir kırılmaya işaret edecek ve ilk direnç bariyeri olan 0,91 dolara kadar bir yükselişi tetikleyecektir. Bu engeli yeniden test ettikten sonra, XRP fiyatının daha fazla kazanç için onu destek katına çevirmesi gerekiyor.

Bunu yapmak, boğaların 1 dolarlık psikolojik seviyeye kadar serbest bir saltanat sürmesine izin verecektir. Bu hareket, mevcut pozisyondan 0,75 dolardan %35’lik bir yükseliş teşkil edecek ve büyük olasılıkla havale altcoin için yukarı yönü sınırlandırılacaktır.

XRP günlük grafik

Arz dağıtım tablosu, XRP fiyatı için yükseliş görünümünü destekliyor. Basın zamanında, 10 milyondan fazla XRP tokenine sahip yatırımcılar Şubat ortasından bu yana 317’den 340’a yükseldi. %7,2’lik artış, daha fazla balinanın token’leri satın aldığını gösteriyor ve bu da yükseliş görünümüne işaret ediyor.

XRP arz dağıtımı

Ayrıca, geçen yıl XRP satın alan yatırımcıların ortalama kar/zararını belirlemek için kullanılan 365 Günlük Piyasa Değeri-Gerçekleşen Değer (MVRV), geçen haftaya göre %5’lik bir artışla olan -%17’de geziniyor. Coinmuhendisi.com haberlerinde yer verdiğmiz Santiment’in araştırmasına göre, -%10’un altındaki bir değer, kısa vadeli holder’ların zararda olduğunu ve satış yapma olasılıklarının daha düşük olduğunu gösteriyor. Çoğu zaman, uzun vadeli holder’ların biriktiği yer burası.

Bu nedenle, -%10’un altındaki herhangi bir hareket “fırsat bölgesi” olarak adlandırılıyor. Grafikte görüldüğü gibi, önceki %-20’ye düşüşler patlayıcı bir ralliye yol açtı ve tarih tekerrür ederse, XRP fiyatının benzer bir yükselişi başlatması için iyi bir şans var.

XRP 365 günlük MVRV

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir