Kriptolar:
30453
Bitcoin:
$62.537
% 1.10
BTC Dominasyonu:
%53.6
% 0.16
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 1.88
Korku & Açgözlülük:
53 / 100
Bitcoin:
$ 62.537
BTC Dominasyonu:
% 53.6
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Balinalar Agresifçe Bu Altcoin’i Alıyor: Bu Coinden ise Çıkıyor!

Zincir üstü verileri analiz eden Sentiment, bugün Twitter hesabı üzerinden balina ve köpekbalığı hareketlerini paylaştı. Buna göre, en büyük kripto cüzdanları bir altcoin projesine yoğun ilgi gösteriyor. Bununla birlikte, bir altcoin’den büyük çıkışlar yaşanıyor. Gelin detaylara birlikte bakalım.

En büyük cüzdanlar düşüşe rağmen bu altcoin projesinden alım yapıyor

Sentiment’in paylaşımına göre, en büyük kripto cüzdanlarını ifade eden balinalar ve köpekbalıkları, Ethereum’a ilgi gösteriyor. Buna göre balinalar, lider altcoin projesini üç haftadır düzenli olarak biriktiriyor. Bununla birlikte, ETH fiyatında aşağı yönlü trend sürüyor. Ethereum’un dönem içinde %39 oranında düştü. Santiment’e göre, bu tür hareketler tarihsel olarak gelecekteki fiyat hareketlerinin önemli bir göstergesi olarak hizmet etti. Bu nedenle, kısa vadede Ethereum’da yukarı yönlü bir fiyat artışı görebileceğimizi gösteriyor. Yani son balina hareketleri, Ether fiyatında bir yükselişin habercisi olarak kendini gösteriyor.

Ethereum Merge yükseliş beklentisini artırıyor

Aslında kripto piyasası, birkaç analistin beklentilerine rağmen, geçen yıl gösterilen yükseliş fiyat hareketlerini görmedi. coinmuhendisi.com olarak bildirdiğimiz üzere, geçtiğimiz yılın sonuna doğru analistlerin büyük bölümü, ETH’nin 10 bin doları göreceğini söylüyordu. Ancak, giderek artan endişe verici makroekonomik koşullar nedeniyle beklentiler değişti. Bu endişelere rağmen, Ethereum maksimalistlerinin fiyatın yükseleceğine dair nedenleri var. Ethereum’un Proof-of-Stake Beacon zincirine geçişini sağlayacak. Bunu yapacak olan “Merge” yükseltmesi ise çok yakında gerçekleşecek. Merge yükseltmesi gerçekleştiğinde, Ethereum ağı daha çevre dostu, hızlı ve ucuz olacak.

Yatırımcılar bu altcoin projesinden çıkış yapıyor: Fiyat çakılabilir

Ethereum’da gördüğümüz birikim, diğer altcoin projelerine yansımıyor. Son verilere göre trader’lar, popüler altcoin’lerden biri olan Cardano’dan (ADA) çıkış yapıyor. Buna göre, ADA satışları artıyor ve pozisyonlar tasfiye ediliyor. Görünüşe göre Cardano, makroekonomik faktörlerden Ethereum’a göre daha fazla zarar görüyor. ADA fiyatındaki satışların artmasıyla fiyatın %22 düşüş yaşaması mümkün. Kripto paranın halihazırda ATH’sinin çok altında işlem gördüğünü de belirtelim.

Satışlar nedeniyle Cardano, aşağı yönlü kademeli bir düşüşle 0,424 dolara gidiyor. Bu, Haziran ayı için yeni bir dip anlamına geliyor. Bunun ardından aylık 0.372 dolara düşüşün gerçekleşmesi de mümkün.  Bu seviye, ADA için son savunma hattı olma özelliği taşıyor. Çünkü ayıların, bu seviyede altcoin’e %70’lik bir düşüş yaşatması ve fiyatı 0,11 dolara çekmesi muhtemel. Cardano fiyatını daha fazla düşüşten kurtaracak olay, ABD’nin resesyona girmesi ya da kripto piyasasının küresel pazarlardan uzaklaşmaya başlaması olacak. Eğer bu yaşanırsa, fiyat death cross’un zincirlerini kırmak için yükselerek 0,55 dolara ulaşabilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir