Kriptolar:
30443
Bitcoin:
$61.022
% 1.04
BTC Dominasyonu:
%52.9
% 0.03
Piyasa Değeri:
$2.24 T
% 2.03
Korku & Açgözlülük:
47 / 100
Bitcoin:
$ 61.022
BTC Dominasyonu:
% 52.9
Piyasa Değeri:
$2.24 T

Arthur Hayes’ten Yükseliş Mesajı!

BitMEX kurucu ortağı Arthur Hayes, merkez bankalarının politikaları karşısında yatırımcılara Bitcoin ve DOGE, SHIB gibi shitcoin’lerde long pozisyon almalarını tavsiye etti.

BitMEX’in açık sözlü kurucu ortağı Arthur Hayes, yeni makalesinde son makroekonomik gelişmeleri ve bunların kripto pazarına olan etkilerini değerlendirdi.

G7 merkez bankalarını Aptallar grubu olarak adlandıran Hayes, G7 merkez bankalarının politikalarını eleştirdi.

Hayes, G7 merkez bankalarının politikaları nedeniyle Bitcoin ve altcoin yatırımı yapmaya devam edeceğini ve bir önceki makalesinde belirttiği dolar-yen ilişkisine bağlı tahminin hala geçerli olduğunu söyledi.

Hayes, burada gitgide zayıflayan Japon Yen’inin güçlendirilmesi için FED’in yeni dolar basarak Japonya Merkez Bankası ile sınırsız dolar-yen para takası yapacağını ve yen’in güçlenerek doların zayıflayacağını belirtmişti.

Hayes bu noktada, zayıflayan doların BTC gibi riskli varlıklarda ralliyi ateşleyebileceğini savunuyor. FED’in de diğer merkez bankalarına katılarak faiz indireceğini ve bunun Bitcoin ve kripto paraları fırlatacağını düşünüyor.

Hayes, yatırımcılara Bitcoin ve DOGE, SHIB gibi shitcoin’lerde long pozisyon almalarını tavsiye ediyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir