Kriptolar:
30406
Bitcoin:
$61.740
% 0.87
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.26 T
% 1.19
Korku & Açgözlülük:
46 / 100
Bitcoin:
$ 61.740
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.26 T

Arthur Hayes, İki Altcoin Alacağını Açıkladı

Eski BitMex CEO'su ADA'yı Hedef Aldı!

Kripto dünyasında yazdığı blog yazılarıyla büyük ilgi toplayan Arthur Hayes, dün alacağını belirttiği iki kripto para konusunda adımlarını atmaya başladı. BitMEX borsasının kurucularından ve eski CEO’su olan Hayes, mevcut durumun özellikle altcoin’ler için iyi bir alım fırsatı sunduğunu düşünüyor.

Arthur Hayes, dün bir tweet atarak Pendle ve Dogecoin alacağını duyurdu. Zincir üstü veri platformu Lookonchain’in verdiği bilgiye göre, Hayes’e ait cüzdanlardan biri bugün Wintermute üzerinden 92.336 adet Pendle aldı.

Hayes, Wintermute’a 2 milyon dolarlık USDC gönderdi ve bu fonun 1 milyon dolarıyla 280 ETH, 554 bin dolarıyla da 92.336 Pendle aldı. Ancak, Hayes’in DOGE alıp almadığı şu anda bilinmiyor.

Önceki Pendle Alımları ve Övgüleri

Arthur Hayes, daha önce de Pendle projesini defalarca övmüş ve bu projenin token’ından alımlar yapmıştı. Hayes, bu alımlarda da Wintermute platformunu kullanmıştı. Bu, Hayes’in Pendle’a olan güvenini ve bu projeye olan ilgisini gösteriyor.

Arthur Hayes’in ABD Enflasyon ve Faiz Tahminleri

Geçtiğimiz günlerdeki blog yazısında, Hayes ABD’nin enflasyonu düşürme konusunda başarısız olduğunu, ancak buna rağmen faiz indirimi yapacağını belirtti. Hayes, “Fiyatların yavaşça yükseleceğini ve ağustos ayına kadar da 60 ilâ 70 bin dolar arasında hareket edeceğini tahmin ediyorum” dedi. Ayrıca, “Boğa piyasası yeniden uyandı” ifadelerini kullandı.

Arthur Hayes’in bu hamleleri, kripto piyasasında önemli bir hareketlilik yaratabilir ve yatırımcılar için ilham kaynağı olabilir. Hayes’in özellikle Pendle ve Dogecoin’e olan ilgisi, bu altcoinlerin gelecekteki performansı için de olumlu bir işaret olarak değerlendirilebilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir