Kriptolar:
30445
Bitcoin:
$63.573
% 4.44
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.29 T
% 1.42
Korku & Açgözlülük:
47 / 100
Bitcoin:
$ 63.573
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.29 T

ARK Invest ve 21Shares ETF Stratejilerini Güncelledi

ARK Invest ve 21Shares

Ark 21Shares Ethereum ETF’sini 21Shares Core Ethereum ETF olarak yeniden markalandıran 21Shares, Ethereum spot ETF S-1 başvurusunu değiştirdi. ARK Invest, 21Shares ile anlaşmasını bozduktan sonra ETF ile artık ilişkili olmayacak.

En son değiştirilen Form S-1, revize edilmiş ücretlerin olmadığını belirtiyor. ARK Invest’ten bir sözcü, Ethereum’un yenilikçi potansiyeli ve uzun vadeli değerini kabul etmelerine rağmen firmanın şu anda bir Ether ETF’sine devam etmeme kararı aldığını belirtti.

Diğer Projelerde Süregelen İşbirliği

Bu karar, 21Shares ve ARK Invest’in Ocak ayında başlatılan ARK 21Shares Bitcoin ETF gibi diğer projelerdeki sürekli işbirliğini etkilemiyor.

Ortak düzenlemede ETF’yi 21Shares destekledi; Delaware Trust Company mütevelli olarak görev yaptı. ARK Investment Management, hisseleri yatırımcılara satmaktan sorumlu bir alt danışman olarak görev yaparken, Coinbase Custody Trust Company temel Ether varlıklarını güvenli bir şekilde sakladı.

İlginizi Çekebilir: ARK Invest ve 21Shares Ethereum ETF’i Onay İçin Yeniliyor

Bitcoin ve Ethereum vadeli işlemlerine ek olarak, çift, blockchain sektöründeki şirketlerin halka açık hisselerine yatırım yapmak için tasarlanmış ARK 21Shares Blockchain ve Dijital Ekonomi İnovasyon ETF’sini de piyasaya sürdü.

Bu, yatırımcılara 21Shares’in blockchain teknolojisinin büyümesine “kapsamlı bir maruz kalma” sağladığını söylediği bir fırsat sunar.

Spot Ether ETF Teklifindeki Değişiklikler

Cuma günü, 10 Mayıs’ta, ARK Invest ve 21Shares spot Ether borsa yatırım fonu tekliflerini değiştirdi. Fon varlıklarının bir kısmını üçüncü taraf satıcılara tahsis etme planlarını rafa kaldırdılar.

Firmalar, 7 Şubat’taki dosyalamalarında, 21Shares’in staking ödülü olarak ETH almayı beklediğini ve ilgili kazançları fon tarafından elde edilen gelir olarak saymayı planladığını belirten bir dil eklemişti.

ARK Invest ve 21Shares, Eylül 2023’te Ether ETF için başvuruda bulundu. CME CF Ether-Dollar Referans Oranı-New York Varyantını kullanarak, fon Ether’e doğrudan maruz kalma sağlamayı ve Cboe BZX Borsası’nda işlem görmeyi hedefliyor.

Geçen Pazartesi, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu sekiz Ethereum ETF’si için 19b-4 formlarını kabul etti. İşlemler başlamadan önce, ihraççıların S-1 beyanlarının etkin hale gelmesi gerekiyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir