Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.728
% 1.27
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.728
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Arbitrum ve BNB’deki Son Durum Ne? Fiyat Analizi

ARB (Arbitrum) Coin

Kripto para piyasası kazandığı seviyeleri korumaya devam ediyor. Yatay seyrine 70 bin doların üzerinden devam eden Bitcoin ve 3500 dolardan işlem gören Ethereum ile birlikte piyasa değerinde de değişimden söz etmek pek mümkün değil. Bununla birlikte yatay seyreden piyasada Arbitrum ve BNB göze çarpıyor. Arbitrum ve BNB’deki seviyeler ne? Hangi fiyat bölgelerini takip etmeliyiz?

Arbitrum Fiyat Analizi:

Son bir haftada CoinMarketCap verilerine göre yüzde 4’ün üzerinde değer kazanan Arbitrum bugün 1.65 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Arbitrum‘daki destek seviyesi 1.61 dolar iken direnç bölgesi ise 1.69 dolarda karşımıza çıkıyor.

BNB Fiyat Analizi:

Binance’in kripito parası BNB ise son bir haftada CoinMarketCap verilerine göre yaklaşık yüzde 12 değer kazanırken, son 24 saatte ise yüzde 6’ya yakın değer kazandı.

BNB’nin güncel fiyat bölgesinde destek seviyesi 605 dolar seviyesi iken, direnç bölgesi ise 626 dolarda bulunuyor.

Kripto para piyasasında işler yolunda gitmeye devam ediyor. Bitcoin’in kapanışlarında 69500 doların üzerinde kalması pozitif havayı sürdürürken, makro anlamda da herhangi bir şekilde belirsizlik yaratacak herhangi bir durum bulunmuyor. Piyasada Bitcoin’in atay seyirde olması da altcoin’lere fırsat tanıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version