Kriptolar:
30444
Bitcoin:
$60.691
% 0.01
BTC Dominasyonu:
%53.3
% 0.38
Piyasa Değeri:
$2.25 T
% 0.63
Korku & Açgözlülük:
30 / 100
Bitcoin:
$ 60.691
BTC Dominasyonu:
% 53.3
Piyasa Değeri:
$2.25 T

Arbitrum DAO, 225 Milyon ARB Tahsisini Onayladı

Arbitrum DAO, Ethereum Layer 2 ağı Arbitrum’un yönetişim platformu, oyun projelerini desteklemek amacıyla 225 milyon ARB tahsis edilmesini öngören bir teklifi onayladı. Bu miktar, şu anki fiyatlarla yaklaşık 215 milyon dolar değerinde.

Vela Exchange’in kurucu ortağı Dan Peng tarafından sunulan teklif, Arbitrum, Orbit ve Stylus’a yönelik farkındalık ve benimsemeyi artırmayı amaçlayan yeni oluşturulan Oyun Katalizör Programı (GCP) için üç yıl boyunca yaklaşık 215 milyon dolar değerindeki 225 milyon ARB tokeni tahsis edecek. Teklif, Mart ayında ilk kez sunuldu ve Cuma günü %75’in üzerinde destekle resmen kabul edildi. Teklife önemli destek veren kuruluşlar arasında L2Beat, Wintermute ve oyun odaklı Treasure DAO bulunurken, Blockworks Research ve Camelot DAO ise karşı oy kullandı.

Teklifin geçmesinin ardından Treasure DAO, X platformunda “Arbitrum, oyunların yuvasıdır – bu, tüm oyunları, oyun zincirlerini ve bu ekosistemdeki tüm geliştiricileri içerir. Hadi sihirli bir şeyler yapalım,” şeklinde yazdı.

Fonun büyük bir kısmı yayıncılara ayrılmış durumda. Yeni ve erken aşamadaki geliştiriciler, maksimum 500.000 ARB (mevcut fiyatlarla yaklaşık 483.000 dolar) değerinde hibe için başvurabilirken, daha köklü geliştiriciler, tokenler, hisse senetleri veya benzer yollarla değer paylaşımı bileşeni içeren yatırımlar için başvurmak zorunda kalacak. Kalan fonlar, altyapı ile ilgili ödüllere ve operasyonel masraflara tahsis edilecek.

Günlük operasyonlar, özel bir GCP ekibi tarafından yürütülecek, ancak program, oyun, girişim tecrübesi, analiz/raporlama ve/veya DAO yönetişim becerilerine sahip 5 kişilik bir konsey tarafından denetlenecek. Bu konsey, yatırım kararlarını ve ekip üyesi atamalarını veto etme yetkisine sahip olacak. GCP ekibinin operasyonel masraflar için bütçe tavanı 25 milyon dolar olarak belirlenmiş olup, fazla harcamalar DAO’nun onayını gerektirecek.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Arbitrum DAO, 225 Milyon ARB Tahsisini Onayladı” te bir düşünce

  1. Pingback: Overlai, Aptos Blockchain Üzerinde Beta Mobil Uygulamasını ve Adobe Eklentisini Başlattı

  2. Pingback: Arbitrum’un Günlük Geliri LayerZero’nun ZRO Lansmanının Ardından ,500 Arttı - Coin Mühendisi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir