Kriptolar:
30464
Bitcoin:
$62.003
% 1.33
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.36
Piyasa Değeri:
$2.29 T
% 1.43
Korku & Açgözlülük:
51 / 100
Bitcoin:
$ 62.003
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.29 T

Ant Group, Kayıtlı Sermayesini 288.9 Milyon $’a Çıkardı

Ant Group

Alibaba’nın fintech ortağı Ant Group’un blok zinciri bölümü Ant Digital Technologies, iki şirket için kayıtlı sermayeyi artırarak blok zinciri girişimini sürdürüyor.

Ant Group’un blok zinciri kolu, Çinli düzenleyicilerle iş kaydını değiştirerek, Ant Blockchain Technology (Shanghai) Co.’nun kayıtlı sermayesini 100 milyon yuan’dan 1.5 milyar yuan’a (206.4 milyon $) yükselttiğini doğruladı.

Aralık 2018’de kurulan blok zinciri bölümü, donanım perakendeciliği, bilgi teknolojisi hizmetleri, yazılım geliştirme vb. işlerini yürütmek üzere kaydedilmiştir.

İlginizi Çekebilir: Jesse Powell, Trump’ın Kampanyasına Kripto Bağışı Yaptı

Ant Digital Technologies’in bir diğer yan kuruluşu olan Ant Chain (Shanghai) Digital Technology Co. ise kayıtlı sermayesini 100 milyon yuan’dan 2.1 milyar yuan’a (288.9 milyon $) yükselttiğini açıkladı.

Çin, Eylül 2021’de tüm kripto para birimi işlemlerini yasakladı; ancak ülke, yerli blok zinciri teknolojisine ve dijital ekonomilere açıktır. Alibaba ve Tencent gibi Çinli teknoloji devleri, kendi konsorsiyum blok zincirlerini geliştirmeye odaklanmaktadır.

Örneğin, Ant Group Temmuz 2020’de Ant Chain’i blok zinciri markası olarak tanıttı. Ant Digital Technologies, Eylül 2023’te uluslararası blok zinciri markası ZAN’ı piyasaya sürdü.

Toptan merkez bankası dijital para birimi ve tokenizasyon geliştirmek için Mayıs ayında oluşturulan Hong Kong’un blok zinciri topluluğunun bir üyesidir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir