Kriptolar:
30445
Bitcoin:
$63.185
% 3.02
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.29 T
% 1.42
Korku & Açgözlülük:
47 / 100
Bitcoin:
$ 63.185
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.29 T

Animoca Brands 2025’te Halka Açılmayı Düşünüyor

Animoca Brands

Çarşamba günkü bilgilere göre, Animoca Brands 2025 yılında halka açılmayı planlıyor.

Animoca Brands kurucu ortağı Yat Siu’ya göre, 2022’deki bir önceki turunda 5,9 milyar dolar olarak tahmin edilen Web3 devi, Hong Kong veya Orta Doğu’da listeleme yapmayı düşünüyor. Siu, şirketin henüz bir danışman atamamış olmasına rağmen, yatırım bankalarıyla görüşmeler yaptığını söyledi.

İlginizi Çekebilir: ABD Başkanlık Seçimlerinde Gündem Kripto Para

Kripto oyun girişimlerini ve değiştirilemez tokenleri (NFT’ler) finanse etmesiyle tanınan şirket, potansiyel bir ilk halka arz (IPO) için siteye de karar vermedi. TON Network ve ödeme uygulaması Hi’nin yanı sıra oyun işletmesi Axie Infinity de dahil olmak üzere Web3 girişimlerine çok sayıda yatırım yaptı.

Siu, bu yılın başlarında CoinDesk ile yaptığı bir röportajda NFT’lerin yeterince kullanılmadığını ve hak yönetimi ve eğitim gibi sektörleri değiştirerek dijital kapitalizmin önemli bir bileşeni olabileceğini iddia etti.

Şirketin Avustralya Menkul Kıymetler Borsası’nda geçmişte bir listesi vardı. Borsa, farklı kural ihlallerine atıfta bulunarak Mart 2020’de hisseleri listeden çıkardı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Animoca Brands 2025’te Halka Açılmayı Düşünüyor” te bir düşünce

  1. Pingback: Floki Inu Kullanıcılarını Sahte Tokenlara Karşı Uyardı - Coin Mühendisi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir