Kriptolar:
30453
Bitcoin:
$63.010
% 1.48
BTC Dominasyonu:
%53.6
% 0.16
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 1.88
Korku & Açgözlülük:
53 / 100
Bitcoin:
$ 63.010
BTC Dominasyonu:
% 53.6
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Analist, Temmuz İçin Seçtiği 7 Altcoin Duyurdu: En İyileri!

BeInCrypto analistleri, Temmuz ayında yüksek performans göstermesi beklenen 7 altcoin projesini açıkladı. Analistlerin incelemelerine göre bu kripto paraların, yeni girdiğimiz ayda büyük gelişmeler yaşaması muhtemel.

Temmuz ayının en iyi 7 altcoin projesi

Kripto para piyasası, BTC’nin 20 bin doların altına düşmesiyle birlikte büyük bir panik yaşadı. Bunun nedeni 20 bin dolar seviyesinin psikolojik destek olmasıydı. Bununla birlikte, BTC’deki düşüş Ethereum ve diğer altcoin projelerine yansıdı. Ancak bazı projeler, mevcut piyasa durumlarına meydan okuma potansiyeli taşıyor. Coinmuhendisi.com olarak, sizin için hazırladık.

Origin Protocol (OGN)

Origin Protocol, NFT’lere ve merkeziyetsiz finansa (DeFi), insanların erişmesini amaçlayan bir Web3 protokolüdür. Protokol, Satış bazında lider NFT pazarı olmayı hedefleyen Origin NFT pazarını çıkarttı. Ek olarak proje, Origin Dollar (OUSD) isimli bir algoritmik stabilcoin de sağlıyor. Bununla birlikte, Origin Protocol’ün OGN isimli bir altcoin varlığı mevcut. Protokol, 12 Temmuz’da OGN sahiplerinin OGV token ile ödüllendirileceği bir airdrop başlatacak. Airdrop için anlık görüntü 5 ila 12 Temmuz arasında rastgele alınacak. Bununla birlikte OGN, 20 Mart’tan bu yana azalan bir direnç çizgisinin altına düşüyor. Çizgi, en son 28 Haziran’da olmak üzere çok sayıda reddedilmeye neden oldu. Buna göre hattan olası bir kırılma, fiyatı 0,42 dolardan en yakın dirence yükselmesiyle sonuçlanacak.

Ethereum (ETH)

Ethereum, piyasa değerine göre ikinci en büyük kripto para birimidir. Kullanıcıların blok zincirinde merkezi olmayan uygulamalar (dApp’ler) oluşturmasına olanak tanıyor. Ek olarak, akıllı sözleşmeleri kolaylaştırıyor ve NFT işlemlerine izin veriyor. Projenin altcoin varlığı ise ETH‘dir. Bununla birlikte, Ethereum Topluluk Konferansı (ETHCC), 19-21 Temmuz tarihleri ​​arasında gerçekleşecek. Buna göre konferans, teknoloji ve topluluğa odaklanan en büyük yıllık Avrupa Ethereum etkinliği olma özelliği taşıyor. Ethereum fiyatına göre ETH, 0.618 Fib geri çekilme destek seviyesindeki 1.033 dolardan sıçradı. Böylece, 18 Haziran’dan bu yana ilk en düşük seviyesini yarattı.

Tezos (XTZ)

Tezos, Ethereum’a benzer şekilde akıllı sözleşme işlevselliği sunan bir Proof-of-Stake Blockchain’dir. Bunun yanında, dApp’lerin oluşturulmasını kolaylaştırır ve XTZ isimli bir yerel altcoin’e sahiptir. Buna göre proje, bu ay TezDev isimli bir konferans gerçekleştirecek. TezDev konferansı, 21-23 Temmuz tarihleri ​​arasında Paris’te yapılacak. Tezos konferansı, çeşitli geliştiriciler için bir atölye çalışması ve ağ oluşturmayı hedefliyor. Bununla birlikte XTZ fiyatı, 24 Şubat’tan beri alçalan bir takozun içine düşüyor. Kama bir yükseliş formasyonu olarak kabul ediliyor. Yani çoğu zaman kırılmalara yol açıyor. Buna göre bir kırılma meydana gelirse, en yakın direnç alanı 2,20 dolarda olacak.

Hedera Hashgraph (HBAR)

Hedera Ağı, blok zinciri yerine hashgraph konsensüsünü kullanan halka açık bir defterdir. Son derece yüksek verimlilikle çalışır. Buna göre, saniyede 10.000’den fazla işleme izin vermektedir. Ayrıca, ücretler 0,0001 ABD Doları kadar düşüktür. HBAR ise Hedera ağının yerel altcoin varlığıdır. Buna göre, ağın korunmasında kullanılır ve dApp’lere güç sağlar. Son gelişmelere göre Hedera ekibi, üç aylık testnet sürümünün 28 Temmuz’da başlayacağını duyurdu. Ayrıca HBAR, 18 Haziran’ın en düşük seviyelerine göre biraz daha yüksek bir dip (yeşil simge) yarattı. Ancak, hâlâ azalan bir direnç çizgisinin altında hareket ediyor.

Avalanche (AVAX)

Avalanche , dApp’ler için merkezi olmayan bir platform olarak işlev gören bir Katman-1 Blockchain’dir. Ayrıca, Ethereum’un ana rakiplerinden biridir ve saniyede 6.500 işlem gerçekleştirebilmektedir. AVAX, 27 Haziran’dan bu yana azalan paralel bir kanal içinde işlem görüyor. Bu tür kanallar genellikle düzeltici hareketler içeriyor. Ancak 30 Haziran’da fiyat, kanalın destek hattından ve 16 dolarlık yatay destek alanından sıçradı. Buna göre altcoin, çıkışta başarılı olursa, bir sonraki direnç 18,20 dolarda olacak. Bununla birlikte, bu ay AVAX da bir konferans gerçekleştirecek. Avalanche House konferansı 15 ve 16 Temmuz’da Brooklyn’de yapılacak. Konferansta Ava Labs operasyonlarından sorumlu başkan yardımcısı Lydia Chiu gibi çeşitli konuşmacılar katılacak.

Ergo (ERG)

Ergo, finansal sözleşmeleri uygulamak için güvenli ve verimli bir yol sağlamayı amaçlıyor. ERG isimli altcoin varlığına ev sahipliği yapan proje, bir protokol olarak çalışıyor. 784.400 blok yüksekliğindeki ERG emisyonları, blok başına 51’den 48 ERG’ye düşürülecek. Bu blok yüksekliğine 2 Temmuz’da ulaşılması muhtemel. Bununla birlikte ERG coin, 13 ve 30 Haziran’da çift dip formasyonu oluşturdu. Ancak, hâlâ azalan bir direnç çizgisini izliyor. Ergo patlak vermeyi başarana kadar kalıbın canlılığı doğrulanmayacak.

The Winkyverse (WNK)

Winkyverse, robotik, programlama, yapay zekâ, oyun, Blockchain ve AI bilgilerini tek bir platformda toplamayı amaçlar. Böylece, bir eğitim ekosistemi yaratarak bu alandaki ilk Metaverse olmayı hedefler. Ekosistemi güçlendiren token WNK’dir. Arazi ön satışı 18 Temmuz’da başlayacak. Ayrıca, kullanıcılar, 2.000 arsa satın alma iznine sahip olacak. WNK, 28 Mart’tan bu yana azalan bir direnç çizgisinin altına düşüyor. Bununla birlikte 30 Haziran tarihinde tüm zamanların en düşük seviyesini gördü.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir