Kriptolar:
29723
Bitcoin:
$65.972
% 2.98
BTC Dominasyonu:
%54.5
% 0.58
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 5.93
Korku & Açgözlülük:
64 / 100
Bitcoin:
$ 65.972
BTC Dominasyonu:
% 54.5
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Analist: Bu 3 Altcoin Patlayacak, Bu ise Çakılacak!

Popüler bir kripto para analisti, parabolik bir ralliden geçtiğini söylediği Ethereum tabanlı bir altcoin projesini yakından takip ettiğini söylüyor. Ayrıca, birkaç altcoin’e yönelik yorumlarını da aktarıyor. İşte detaylar…

Altcoin Sherpa’dan 3 altcoin’e yönelik yorumlar

Altcoin Sherpa, 174.000 Twitter takipçisini, rekor seviyelere yakın işlem görürken Kyber Network’ü (KNC) short’lamanın şu an için iyi bir fikir olmadığı konusunda uyarıyor. KNC’nin parabolik göründüğünü kaydederek “Fiyat keşfi her zaman tahmin edilemez. Bununla birlikte, bu da sonunda muhteşem bir short pozisyon olacak. Önce kırılmayı beklemeyi tercih ederim,” ifadelerini kullanıyor. Yazım sırasında, KNC 4.83 dolar karşılığında el değiştiriyor.

Trader’ın listesindeki bir diğer token, Bored Ape Yacht Club NFT topluluğu için oluşturulmuş bir altcoin olan ApeCoin (APE). Altcoin Sherpa, APE’in tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaşacağını tahmin ediyor ve “APE: Genel arazi satışı göz önüne alındığında muhtemelen tüm zamanların en yüksek seviyelerini kıracak, ancak bence bu aynı zamanda yakında bir haber satış dönemi olacak. Yaklaşan tüm alan [teknik] açıdan tehlikeli bir alan ama bence şu anda [temeller] daha önemli,” ifadelerini kullanıyor.

Analist: AVAX yükselecek, LOOKS düşecek

Analistin listesinde sırada, coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere Ethereum (ETH) rakibi olarak görülen akıllı sözleşme platformu Avalanche (AVAX) var. Altcoin Sherpa’ya göre, AVAX geçtiğimiz haftalardaki keskin düzeltme hareketine rağmen yüksek zaman dilimlerinde hala yükselişte. Analist, “AVAX: Bana göre hala sadece bir aralıkta ama aynı zamanda teknik olarak bu düşük seviyede kaldığı sürece yükseliş piyasası yapısı sergiliyor. Bence bu, BTC devam ettiği sürece oldukça iyi gidiyor,” ifadelerini kullanıyor.

Altcoin Sherpa’nın radarındaki son coin, NFT pazar yeri LookRare’dir (LOOKS). Analiste göre, LOOKS şu anda desteğin altında 1.68 dolardan işlem gördüğü için yüzde 16 gerileme riski altında. Analist, “LOOKS: Bu alan başarısız olursa, bence 1.30 doların altına inecek,” ifadelerini kullanıyor. Yazım sırasında, LOOKS, 1.66 dolardan işlem görüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir