Kriptolar:
30453
Bitcoin:
$62.987
% 0.32
BTC Dominasyonu:
%53.6
% 0.16
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 1.88
Korku & Açgözlülük:
53 / 100
Bitcoin:
$ 62.987
BTC Dominasyonu:
% 53.6
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Altcoin Sezonu Yaklaşıyor mu? Ünlü Analist Beklentilerini Paylaştı

bitcoin hash

Kripto para analisti Ali Martinez, Bitcoin fiyatı hakkındaki beklentilerini açıkladı. İşte detaylar.

Tanınmış kripto para analisti Ali Martinez, Bitcoin ve genel kripto para piyasası hakkındaki düşüncelerini içeren analizleri paylaştı. Analiste göre, ETH/BTC paritesinde basit hareketli ortalama oranı 365’in üzerine çıktı ve bu da kendi iddiasına göre bir altcoin sezonunun erken işareti gibi görünüyor.

İlginizi Çekebilir: Nijeryalı Yetkili, Yasadışı Finansal Akışlara Karşı Blockchain ve Yapay Zekayı Savunuyor

Bitcoin için korku ve açgözlülük endeksine de değinen analist, şu anda 30 ile korku bölgesinde bulunan bu endeksi yorumladı. Analiste göre, bu endeks korku bölgesinde olmasına rağmen BTC fiyatı en az beklenen anlarda sıçrama yapıyor.

Bitcoin hakkındaki yorumlarına devam eden Martinez, son dört gün içinde 14.000 BTC’nin kripto para borsalarına gönderildiğini ve bunun 851 milyon dolarlık bir transfer anlamına geldiğini belirtti. Bu da BTC’deki korku tablosunu ortaya koyan faktörlerden biri.

Bununla birlikte, Martinez, kripto para piyasasının bu kadar yüksek miktarda coini borsalara göndermesine rağmen bir Bitcoin balinasının BTC fiyatı dipteyken alımlar yaptığını söyledi. Bunun da BTC’nin alım/satım oranında bir sıçrama yarattığını belirtti.

Analiste göre, bireysel BTC yatırımcıları da piyasaya geri dönüyor. Ağdaki yeni BTC adreslerinin sayısı 352.124’e yükselerek Nisan ayından bu yana en yüksek seviyeye ulaştı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Altcoin Sezonu Yaklaşıyor mu? Ünlü Analist Beklentilerini Paylaştı” te bir düşünce

  1. Pingback: Temmuz Ayı Token Kilit Açılışları! - Coin Mühendisi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir