Kriptolar:
30392
Bitcoin:
$60.841
% 2.12
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.29 T
% 3.64
Korku & Açgözlülük:
30 / 100
Bitcoin:
$ 60.841
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.29 T

ABD’deki Spot Bitcoin ETF’lerine 488 Milyon Dolarlık Net Giriş

Bitcoin etf

ABD‘deki borsa yatırım fonları, spot Bitcoin ETF‘lerine 5 Haziran‘da toplam günlük net giriş 488 milyon dolar oldu. Bu giriş art arda 17. net giriş olarak kaydedildi. Yılın başlarında görülen en uzun pozitif seri yakalanmış oldu.

Borsa yatırım fonları, Salı günü görülen ikinci en yüksek günlük net girişlerin ardından Çarşamba günü de toplam 488,23 milyon dolarlık günlük giriş görüldüğünü açıkladı.

11 fonun tümü ya net giriş ya da sıfır bir akış bildirilerini yaptı.

Net girişlere öncülük eden şirket, 221 milyon dolarlık bir girişle Fidelity’nin FBTC’si oldu. BlackRock’un IBIT’i, 155 milyon dolar ekleyerek fonlar arasında ikinci en büyük net girişi kaydetti.

Ark Invest ve 21Shares’in ARKB’si 71 milyon dolar gelir elde ederken, Bitwise’ın BITB’si günlük 19 milyon dolarlık net giriş görüldü. Grayscale’in GBTC’si 15 milyon dolarlık net giriş kaydederek üst üste ikinci net girişini yapmış oldu.

 VanEck’in fonu 4 milyon dolarlık net giriş bildirdi. Invesco ve Galaxy Digital’in fonu da 4 milyon dolar kazandı.

En Uzun Pozitif Seri Yakalandı

Bu bildirilen 11 spot Bitcoin ETF’sinin günlük net girişlerinin sayısı art arda 17.günü doldurmuş oldu. Ocak Şubat aylarında kaydedilen en uzun pozitif akış serisi olarak devam etmektedir.

11 spot Bitcoin ETF’sinin toplam ticaret hacmi, Salı günü 2,78 milyar dolar ve Pazartesi günü 1,78 milyar dolara kıyasla Çarşamba günü 2,09 milyar dolara ulaştı.

İlginizi Çekebilir: Tayland’da Bitcoin ETF Heyecanı: İlk Adımlar Atıldı

Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel Telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

ABD’deki Spot Bitcoin ETF’lerine 488 Milyon Dolarlık Net Giriş” te bir düşünce

  1. Pingback: "Bitcoin Piyasasındaki Parıltı Aylar Sonra Geri Geldi" - Coin Mühendisi

  2. Pingback: Hong Kong SFC Başkanı, Bitcoin'in 'Alternatif Varlık Olarak Kalıcılığını' Gösterdiğini Söyledi - Coin Mühendisi

  3. Pingback: Balinalar Birikime Başladı: Alım Baskısı Fiyatı Yukarı Taşıyabilir! - Coin Mühendisi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir