Kriptolar:
29454
Bitcoin:
$60.437
% 3.97
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.60
Piyasa Değeri:
$2.32 T
% 2.25
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 60.437
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.32 T

“Metaverse Yılı” Diyen Analist, Sepetindeki 7 Metaverse Coin’i Duyurdu!

2021 yılının dördüncü çeyreği, metaverse alanının ivme kazanması ve metaverse coin projelerinin de buna paralel olarak yükselmesiyle geçti. Türkiye’de yaygın olarak takip edilen bir analist olan JrKripto da metaverse alanına sürekli dikkat çeken kişilerden biri. Metaverse coin’leri ile oluşturduğu “metaverse finansal özgürlük sepetini” her hafta paylaşıyor. Tweet’inde coin’lerin maliyeti de yer alıyor.  Analist, son attığı tweet’inde de bu coin’leri yineledi. coinmuhendisi.com olarak detayları aktarıyoruz…

JrKripto, odağındaki metaverse coin projelerini paylaşıyor

Geçtiğimiz aylarda ortaya çıkardığı “Metaverse Finansal Özgürlük Sepeti’ni” belirli aralıklarla paylaşan JrKripto, son gönderisinde “2022’nin Metaverse yılı olacağını” söyledi. Analistin işaret ettiği coin’lerin arasında ilk sırada kendisini, kullanıcıların içerik ve uygulamalar oluşturmasına, deneyimlemesine ve bunlardan para kazanmasına olanak tanıyan, Ethereum Blockchain tarafından desteklenen bir sanal gerçeklik platformu olarak tanımlayan Decentraland (MANA) yer alıyor.

İkinci sırada kullanıcıların bir oyun biçiminde varlık oluşturmasına, inşa etmesine, satın almasına ve satmasına olanak tanıyan Blockchain tabanlı bir sanal dünya olan The Sandbox (SAND) yer alırken üçüncü sırada Universal Metaverse yerel tokenı olan Radio Caca (RACA) bulunuyor.  Dördüncü olarak sanal bir oyun metaverse’inde yer alan MMO oyunu olan Star Atlas (ATLAS) yer alıyor. Beşinci sırada Solana tabanlı Aurory (AURY), altıncı sırada Ethereum tabanlı OVR (OVR) bulunuyor. JrKripto’nun dikkat çektiği son altcoin ise Starlink (STARL) oluyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir