Kriptolar:
29454
Bitcoin:
$60.189
% 4.34
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.60
Piyasa Değeri:
$2.32 T
% 2.25
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 60.189
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.32 T

Ünlü Milyarder Bu Meme Coin’i Seçti: Gerçek Para!

Ünlü milyarder ve kripto yatırımcısı Mark Cuban, kripto para piyasasıyla ilgili görüşlerini paylaştı. Buna göre piyasada spekülasyon yapan kişilerin alandan uzaklaştığında ne olacağına dair tahminler yaptı. Ayrıca spesifik olarak bir meme coin projesine övgüler yağdırdı. Dallas Mavericks takımının sahibi, bahsi geçen meme coin’in “gerçek para” olduğunu söylüyor.

Mark Cuban bu meme coin hakkında konuştu

Mark Cuban sık sık Bitcoin ve altcoin’ler ile ilgili söylemleriyle gündeme geliyor. Milyarder isim bu sefer katıldığı programda genel piyasanın durumu ve bir meme coin hakkında konuştu. Görüşlerini aktarmak için bu sefer Full Send isimli podcast programının yeni bölümüne konuk oldu. Ünlü iş insanının “gerçek para” olarak nitelendirdiği kripto para birimi Dogecoin (DOGE)’den başkası değildi. Öncelikle Cuban, Dogecoin ağında işlem yapmanın ne kadar ucuz ve kolay olduğunu anlattı. Ardından DOGE’nin kripto para alanına yeni giriş yapan kullanıcılar için ne kadar iyi olduğundan bahsetti. Ona göre DOGE, yeni yatırımcılar için “bir başlangıç ilacı”.

Bununla birlikte Mark Cuban’ın DOGE’yle ilgili ilk hamlesi ve söylemi bu değil. Coinmuhendisi.com olarak bildirdiğimiz üzere Cuban, Elon Musk gibi her fırsatta DOGE’yi savunmaya devam ediyor. Milyarder, ABD’de bir basketbol takımı olan Dallas Mavericks’in de mevcut sahibi. Dallas Mavericks, geçen sene kripto paralar ile bilit satışı gibi kullanım durumlarını hayata geçirdi. Basketbol takımı, mevcut olarak Bitcoin, Ethereum ve DOGE’yi destekliyor. Meme coin için ödeme yöntemi seçeneği geçen sene geldi. O dönemde de Mark Cuban, Dogecoin savunucuları tarafından destek gördü.

“Dogecoin bizim için gerçek para”

Bu sözlerinin ardından ünlü milyarder Dogecoin’in kendisi için gerçek para niteliği taşıdığını söyledi. Ayrıca meme coin üzerinden on binlerce dolar kazanç elde ettiğini söyledi. Bu kârının ise insanlar çok fazla DOGE alması ve ticaretini yapmasından geldiğini aktardı. Haftada 10.000 dolar kazandığı için kendine göre DOGE’nin gerçek para olduğunu aktardı. Ancak, insanların Dogecoin için spekülasyon yapmayı bıraktığını da ifade etti. Cuban’a göre insanlar DOGE için bir tür havayı kaybettiler. Tüm bunlara ek olarak Cuban, DOGE hype’ının sürdüğü dönemde oğlunun meme coin’i almak istediğini de söyledi. Cuban’ın 9 yaşındaki oğlu kripto para alanına girmek için Robinhood borsası üzerinden Dogecoin almak istiyormuş.

Cuban ayrıca, kripto para birimlerine yatırım yapmak için bir nedeninizin olması gerektiğini söyledi. Eğer bir kripto para birimi spekülasyon ile yürüyorsa, eninde sonunda ortadan kalkacağından bahsetti. Cuban’a göre birçok Blockchain ve kripto para birimi gelecekte ortadan kalkacak. Bunun nedeni ise mevcut ağların %95’inin var olmak için bir sebebe sahip olmamaları. Yazının yazıldığı sırada Dogecoin, 0.062 dolardan el değiştiriyordu. Meme coin son 24 saatte %0,91 oranında değer kazandı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir